Samuraier og romvesener

Koei kunngjør slippdatoer

Koei har offentliggjort sine utgivelseplaner for resten av året.

Ifølge Eurogamer har Koei nå fastsatt de fleste av sine spillutgivelser for resten av året. I tillegg til å ha spikret et par slippdatoer har de dessverre også annonsert en liten forsinkelse.

Opoona kommer ikke før i september.

Det søte romeventyret Opoona skulle egentlig kommet ut neste måned, men det har nå blitt skjøvet tilbake til en ubestemt dato i september. Den 8. samme måned kommer strategispillet Romance of the Three Kingdoms XI til PC, mens blodtørstige Xbox 360 og Playstation 2-eiere kan drikke blod i Warriors Orochi 2 19. september.

Dynasty Warriors 6 fikk en en svært god mottakelse av vår anmelder, og en gang i oktober kan også PC-eiere få være med på moroa, for da kommer masseslagsmålspillet til deres plattform. Hvis du ikke kan vente så lenge kommer Samurai Warriors 2 til PC 27. juli.

I oktober kommer også det sære spisespillet Prey the Stars til DS. Det minner litt om det populære gåteløsningspillet Katamari, men her skal du spise ting og vokse deg diger istedet for å rulle baller.

Hvis du liker japanske Nippon Ichis taktiske rollespill er det forresten verdt å notere seg at Koei slipper Soul Nomad førstkommende fredag.

Siste fra forsiden