Sannheten om Master Chief avsløres i oktober

Lanseringsdatoen for Halo 5: Guardians er satt.

Microsoft

Halo-spillene er kjent for sine fargerike markedsføringskampanjer, og Microsoft fortsetter tradisjonen med Halo 5: Guardians. Søndag kveld dukket to nye reklamefilmer opp på amerikanske TV-skjermer. Filmene vil utvilsomt skape flere spørsmål enn de besvarer, men en ting er i hvert fall klart: Halo 5: Guardians kommer til Xbox One 27. oktober.

De to nye reklamefilmene er en del av en kampanje som har fått navnet Hunt the Truth, og det er nettopp jakten på sannheten filmene fokuserer på.

Hva er sannheten?

Forteller Locke sannheten? (Video: Xbox)

Den ene filmen viser Spartan Locke, en supersoldat som jakter på Master Chief. Locke beskylder en hardt skadd Master Chief for ødeleggelsen av planeten de befinner seg på og retter en pistol mot helten fra de tidligere spillene før videoen slutter.

Eller er det Master Chief vi skal stole på? (Video: Xbox)

Den andre videoen snur om på rollene, og det er Master Chief som finner en såret Spartan Locke. Denne gangen er det Locke som beskyldes for masseødeleggelsene, og videoen slutter når Master Chief trekker pistolen sin.

Spørsmålet Microsoft tvinger oss til å stille oss er: Hvilken video forteller sannheten?

For en uke siden lanserte de en nettside for kampanjen, som gir diverse hint om det kommende Halo-spillet. Siden følger den oppdiktede journalisten Benjamin Girauds jakt på sannheten om Master Chief.

Girauds jobb begynte som en hyllest til Master Chief, men så begynte forskjellige historier og rykter å dukke opp rundt den dekorerte helten. I håp om å komme til bunns i saken etterforsker Giraud alle ledetråder og legger ut nye oppdateringer på Hunt the Truth-siden hver uke.

Master Chief er borte

Girauds jakt på den virkelige sannheten vil sikkert føre oss nærmere et svar i ukene fremover, men vi må nok vente til 27. oktober for å få vite mer om historien bak Master Chief og Spartan Locke.

Alt Microsoft foreløpig har avslørt om handlingen i Halo 5 er at det bryter ut krig når flere koloniverdener blir angrepet. Spillere går inn i rollen som Spartan Locke, en supersoldat med ett oppdrag: å finne den sporløst forsvunne Master Chief.

Halo 5 blir det første i serien som utvikles for denne konsollgenerasjonen. Utvikler 343 Industries har bygd opp spillet fra bunnen av for å utnytte Xbox Ones forbedrede kapasitet, og de lover et spill som er større enn Halo 4 på alle mulige måter.

Les også
Anmeldelse: Halo 5: Guardians

Snart kommer nytt Halo til PC:
Gratis Halo-spill blir kun tilgjengelig i Russland »

Siste fra forsiden