Satser stort på Natal

Microsoft sier lanseringen av Natal blir like stor som lanseringen av Xbox 360.

Prosjekt Natal er som kjent Microsofts nye tillegg til Xbox 360, som skal la oss styre spillene med hele kroppen istedenfor å bruke håndkontroller. Siden Sony også annonserte en ny måte å styre på, vil alle de tre store konsollene etter hvert ha sin egen bevegelsesstyring.

I følge Microsoft-strateg Shane Kim har ikke de tenkt å la det være halvgjort av den grunn. Tvert imot vil Microsoft satse stort på Natal, og planlegger å gjøre lanseringen "like stor som lanseringen av Xbox 360".

&ndash Det blir såpass stort. Vi skal ikke bare lansere den når maskinvaren og programvaren er ferdig. Vi må sørge for at vi har innhold og opplevelser som er virkelig gode. Det tilsvarer måten man tenker på lanseringen av nye konsoller. Den må ha en storartet rekke med spill, sa Shane Kim til Kotaku.

Det er tilsynelatende ikke bare store ord heller, siden Microsoft blant annet har satt den engelske utvikleren Rare i gang med å lage spill til Natal.

Microsoft håper at Natal vil hjelpe dem å kapre kunder hos "de 60% av husholdninger som ikke har en spillkonsoll", og mener at det å eliminere håndkontrollen er et viktig steg i den retningen.

Siste fra forsiden