Se 25 minutter av Deus Ex: Mankind Divided

Sjekk ut Adam Jensens nye leketøysarsenal.

Dersom man fikk med seg visningen av Deus Ex: Mankind Divided under Square Enix' pressekonferanse tirsdag, kunne man få inntrykk av at det er en actionfest uten like. De med litt husk vet nok likevel at det bare er én av flere måter å spille et Deus Ex-spill på, og at det å liste seg rundt hjørner og utnytte omgivelsene kan være minst like givende.

Nå kan vi få se litt av det selv. Square Enix og Eidos Montreal har sluppet en 25 minutter lang video som viser det kommende spillet i aksjon. Her får vi først se en tidlig mellomsekvens med fokus på å kontekstualisere omgivelsene, før hovedperson Adam Jensen tusler litt rundt og bruker sine nye leketøy.

Av høydepunkt kan vi nevne et Dishonored-aktig hopp som etter alt å dømme gjør navigering lettere, en tesla-pistol som kan slå ut fire stykker på én gang og et våpen ved håndleddet som skyter ut sverdblader.

Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Augmentert fremtid

Deus Ex: Mankind Divided er oppfølgeren til Deus Ex: Human Revolution fra 2011. Nok en gang får vi spille som Adam Jensen, to år etter hendelsene i forgjengeren. Nå er han en del av en spesialgruppe grunnlagt av Interpol som skal jakte ned terrorister med augmentert kropp. Verdenen har for lengst vist sin mistro mot slike mennesker etter det som skjedde på slutten av forrige spill, og er tydelig preget av det.

Deus Ex: Mankind Divided skal slippes på PlayStation 4, Windows og Xbox One. Spillet skal etter planen komme i løpet av første halvdel av 2016.

Du kan snike deg usett gjennom hele Deus Ex: Mankind Divided »

Siste fra forsiden