The Witcher 3 Switch

Se 40 minutter fra The Witcher 3 på Switch

Og nå har Switch-versjonen av rollespillet fått slippdato.

På E3-messen i år ble det kunngjort at CD Projekt REDs kritikerroste rollespill The Witcher 3 skal lanseres til Nintendo Switch, og i forbindelse med den påbegynte Gamescom-messen har slippdatoen nå blitt kunngjort.

Switch-versjonen av The Witcher 3 lanseres den 15. oktober i år.

Sammen med lanseringsdatoen kom det både en ny trailer og ikke minst en video på hele 40 minutter som gir oss grundig innsikt i hvordan spillet blir seende ut på Switch-konsollen. Videoen ser du øverst i artikkelen.

CD Projekt RED

Får alt innholdet

I videoen kommer det frem, som i tidligere klipp, at grafikken naturlig nok er noe nedskalert, men utviklerne bedyrer likevel at Switch-versjonen skal ligge «svært nær» slik det opprinnelig så ut på de øvrige plattformene.

The Witcher 3 på Switch inneholder begge de to store utvidelsene Hearts of Stone og Blood and Wine, og i tillegg får vi samtlige gratis DLC-pakker som er sluppet til spillet med på kjøpet – 16 stykker til sammen.

Vi ga The Witcher III: Wild Hunt stående applaus da det kom ut i 2015, og satte også pris på utvidelsene. Særlig Blood and Wine fikk trampeklapp av vår anmelder, som kalte det «et mesterverk av en utvidelse».

Spillet kom først ut til Xbox One, PlayStation 4 og Windows, og ble en gedigen suksess med rundt 10 millioner solgte eksemplarer.

Les også: Cyberpunk 2077 kommer til Google Stadia »

Siste fra forsiden