Black Week – gaming

Black Weekend er i gang med enda bedre spilltilbud

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Her kan du få en oversikt over gode tilbud som har vært på tilbud i Black Week, men som har blitt satt opp til vanlig pris igjen.

Disse kan fort bli satt ned igjen på Cyber Monday. Vi fyller opp siden etter hvert som tilbudene går ut.

Assassins's Creed Valhalla (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: 599 kroner
Tilbudspris:
448 kroner

Se beste pris på AC Valhalla (PlayStation) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på AC Valhalla (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

For dem som ikke var heldige og fikk Ultimate Edition-versjonen på PC til litt over en hundrelapp, er det nå mulig å plukke med seg det ferske Ubisoft-spillet til en noe redusert pris til konsoll.

Spillet tar oss med til Norge og England på 800-tallet, der du får boltre deg som vikingen Eivor med øks og skjold. Årets opplevelse er blitt noe mer spisset siden forrige spill, og det må sies å være ganske kult å kunne tusle rundt på Preikestolen i en gigantisk spillserie som dette.

Et lite utdrag fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Assassin's Creed Valhalla er et massivt spill som etter et nokså labert førsteinntrykk bygger seg opp til å bli et skikkelig engasjerende eventyr. Her går det i omfattende skattejakter, ordentlige vikingtokt og spennende sammenstøt rundt omkring i den enorme verdenen, og alt holder stort sett veldig høy kvalitet.

Det er ikke til å komme utenom at spillet tydelig har latt seg inspirere av flere ulike kilder, med typisk actionspillslåssing, unike mysterier og en leir som føles litt som snytt ut av nesa på Red Dead Redemption 2. Ingen av de forskjellige bestanddelene når helt opp til de eksemplariske inspirasjonskildene, men totalt sett får man likevel en lettfordøyelig og underholdende pakke med en bråte unike ideer og solide mekanikker.

Historien knytes flott sammen takket være den fremragende hovedpersonen vi får i form av Eivor, en figur som tilfører både emosjonell brodd og genuin barskhet.»

Les hele anmeldelsen av Assassin's Creed Valhalla »

Les også
Test: Glorious Model O Wireless

PlayStation VR

Pris de siste månedene: 2790 til 2990 kroner
Tilbudspris: 1990 kroner

Se beste pris på PlayStation VR hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

PlayStation VR pleier å få store rabatter hver Black Friday, og i år er ikke noe unntak. Nå begynner for så vidt dette VR-headsettet å bli særdeles utdatert, så vi ville nok ikke brukt penger på det, men er du ute etter en billig måte å prøve VR på, kan dette være et greit utgangspunkt.

Dette er heller ikke den laveste prisen PSVR har hatt. Det duppet nemlig under 1700 kroner på fjorårets Black Friday.

Headsettet har en OLED-skjerm på 5,7 tommer med et synsfelt på rundt 100 grader. Skjermpanelet støtter 90 og 120 hertz, der de fleste spillene kjører med 60 FPS i 120 hertz-modusen.

Oppløsningen på skjermen er 1080x960 piksel per øye, som er ganske lite i forhold til nyere headsett.

AMD Ryzen 7 3700X

Pris de siste månedene: 3445 kroner
Tilbudspris:
2990 kroner

Se beste pris på AMD Ryzen 7 3700x hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Prosessorer er noe vi sjelden ser mer enn miniatyravslag på. Marginene er forsvinnende små for butikkene, og de har lite spillerom for å sette ned prisen. Dette er for så vidt ganske mye, slik sett.

Zen 3-prosessorene er ute på markedet, og 3700X er blant modellene som går ut. Da er det mulig å gjøre et greit kjøp med denne. Det er fremdeles en solid spillprosessor, som virkelig sparker fra seg i produktive oppgaver.

Ryzen 7 3700X har en klokkefrekvens på 3.6 GHz ut av boksen, og booster til 4.4 GHz på alle åtte kjerner uten å overklokke. Skrur du litt i BIOS kan du få langt mer ut av prosessoren, sett at du hiver på en kapabel kjøler.

Intel Core i5-10600k

Pris de siste månedene: 2499 til 2890 kroner
Tilbudspris:
2111 kroner

Se beste pris på i5-10600k hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Intel fyrer også på med en del tilbud denne uken. Den største rabatten finner vi så langt på i5-10600k. Dette er en gamingprosessor med en klokkehastighet på 4,1 GHz, og som booster opp til 4.8 GHz på tvers av seks kjerner.

Prosessoren krever 125 watt av strømforsyningen. Denne er nok hakket hvassere enn det Ryzen 7 3700X er i spill, og sikrer 1080p-ytelse som ligger forholdsvis nært Intel sitt nåværende flaggskip, i9-10900k.

Det er i produktivitetsoppgaver at Intel faller betydelig bak, men er du ute etter noe som bare sparker fra seg i spill er dette blant de bedre tilbudene vi presenterer i dag.

Intel har også tilbud på i5-10600KF og i9-10900KF.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden