Black Week – gaming

Black Weekend er i gang med enda bedre spilltilbud

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Black Friday er i gang, og det har kommet en del snasne rabatter. Selv nå på lørdag er fremdeles flere av de beste tilbudene aktive, og noen har faktisk blitt enda bedre. Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II og nye Watch Dogs har blitt enda billigere.

For vår del er det særlig tilbud på spillkonsoller, spillutstyr og selvfølgelig spillene i seg selv vi er mest interesserte i.

Vi i Gamer.no-redaksjonen skal holde utkikk hver dag og plukke frem de tilbudene vi synes er best, og oppdaterer denne artikkelen daglig med nye tilbud. Tilbudene blir fordelt utover flere sider basert på kategori:

Kriteriene vi legger til grunn er i all hovedsak hvor stort avslag du får på produktet, og om det er et godt produkt. Det er ikke alle tilbudene som er rekordlave, men vi trekker frem en del som har lavere pris enn gjennomsnitt.

I tillegg kan du ta en titt i vår Black Friday-seksjon som vi har laget i samarbeid med Prisguiden.no. Den oppdateres kontinuerlig, og viser de største avslagene på spillprodukter basert på hvor mye de koster ellers.
(obs: trafikk til Prisguiden.no via Gamer.no tjener vi penger på)

Ser du et tilbud på et spillprodukt eller et spill du synes er helt fantastisk, må du gjerne tipse om det i kommentarfeltet. Vi ligger litt på etterskudd, men jobber med å spore opp alt av interesse.

I tillegg er det verdt å huske at det kjøres på med tilbud på PlayStation Store, Xbox Store og Steam, samt et hav av andre digitale plattformer, så det er mye å hente der også.

Utgåtte tilbud blir flyttet til siste side. Det kan være greit å ta en kikk på hva som ligger der, for produktene kan fort komme på nye tilbud på for eksempel Cyber Monday.

Spill på tilbud

The Last of Us Part II (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 449 og 508 kroner
Tilbudspris:
299 kroner

Se beste pris på The Last Of Us II (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Les også
Rogalands einaste spelutviklar i sluttspurt

Naughty Dog serverer en polert actionfest uten like i sitt nyeste spill, der vi får gjenblikk med kjente og kjære figurer fra The Last of Us-universet. Del to er et kontroversielt spill, og mange har nok et elsk-hat-forhold til det. Men her på huset smelte vi til med en nier da vi anmeldte spillet i sommer.

Fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Med The Last of Us Part II har Naughty Dog laget et spill som er teknisk overlegent det meste, samtidig som de har fortalt en personlig historie som jeg virkelig føler betyr noe. Det er en fortelling om motsetninger – mellom hat og kjærlighet, hevn og tilgivelse – og det er en fortelling som konstant får meg til å føle og tenke utrolig mye forskjellig. Og det er en god ting.

(...) Ja, det er flere mindre ting som holder The Last of Us Part II tilbake fra å være en komplett innertier – deriblant det nitide fokuset på «loot», forutsigbar progresjon og litt mangelfull variasjon i omgivelser – men disse irritasjonsmomentene hjemsøkte også det første The Last of Us. Sånn sett er dette en fryktelig tro oppfølger, og hvis du likte originalspillet, vil du også stortrives med The Last of Us Part II. I den grad man kan stortrives ved verdens ende.»

Les hele anmeldelsen av The Last of Us Part II »

Watch Dogs Legion (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 469 og 599 kroner
Tilbudspris:
299 kroner

Se beste pris på Watch Dogs Legion (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Watch Dogs Legion (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Tredje runde med Watch Dogs fra Ubisoft gikk av stabelen i slutten av oktober. Vår anmelder Gøran Solbakken ble ikke spesielt imponert over spillet, men nå er det i alle fall tilgjengelig for en noe lavere pris.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Bilkjøringen er midt på treet, skytefølelsen og kampsystemet er middelmådig, historien er uoriginal og lite engasjerende. Stemmeskuespillet er stivt, musikk og lydspor er anonymt og det eneste som egentlig er noe i nærheten av imponerende er selve byen, og grafikken på alt utenom figurdesign.

I tillegg er det gøy å samle sammen et team av totalt forskjellige mennesker, der alle er gode på sine egne ting. Den gamle mannen som kjenner folk i politiet, den teite podkasteren min, hackeren og spionen med den kule spionklokka. Men måten de rekrutteres på er altfor lite variert, og åpningsdialogen er så lite subtil at det bare blir teit.

Hvorfor ikke integrere hacking som en del av spillet, og ikke automatisere alt slik de har gjort her? Hvorfor har de laget minispill på dartkasting og triksing av fotball, mens det eneste som er relevant til selve hovedtemaet i spillet er å trykke på noen punkter for å «snu» en energistrøm? Det er en total mangel på kreativitet i de spillmekaniske delene av Watch Dogs Legion, der du gjør så godt som det samme uansett hva slags oppdrag du sendes på.

Watch Dogs: Legion er rett og slett et kjedelig, middelmådig spill nesten helt blottet for kreativitet.»

Les hele anmeldelsen av Watch Dogs Legion »

Ghost of Tsushima (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: 559 kroner
Tilbudspris:
399 kroner

Se beste pris på Ghost of Tsushima (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Hvem har vel ikke drømt om å kunne leve seg vekk i mellomalderens japan med et samuraisverd på hofta i barndommen? Og kanskje som godt voksen også? Det får du mulighetene til å gjøre i det vakre eventyret som Sucker Punch Studios serverte PlayStation-spillere i juli.

Følg Jin Sakai på hans reise for hevn, og opplev et hav med engasjerende innhold på veien.

Fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Enten du kjemper deg gjennom et av spillets hovedoppdrag, hjelper én av mange bifigurer eller bare utforsker det fantastiske landskapet, er det en fryd å spille Ghost of Tsushima. Sucker Punch har skapt en opplevelse som oser av lidenskap – helt ned til ørsmå detaljer som når Jin strekker ut hånden idet han vandrer gjennom høyt gress – og i løpet av mine to uker med spillet kjente jeg ikke et sekund på kjedsomhet eller lignende følelser som kan følge med denne typen spill.

(...) Nevnte jeg at spillet er pent å se på? Aldri før har jeg brukt fotomodusen så mye som i dette spillet, der nye postkortutsikter venter rundt hver eneste sving. Ved siden av all skjønnheten står døden som preger Tsushima i sylskarp kontrast, men selv i spillets mest sørgmodige scener skinner elegansen gjennom.»

Les hele anmeldelsen av Ghost of Tsushima »

Cyberpunk 2077 (PlayStation 4, PC og Xbox One)

Pris de siste månedene: 549 kroner
Tilbudspris:
449 / 499 kroner

Se beste pris på Cyberpunk 2077 (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Cyberpunk 2077 (Xbox One) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Cyberpunk 2077 (PC) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Årets kanskje største spillansering nærmer seg med stormskritt, og Elkjøp har nå skrudd ned prisen på forhåndsbestilling for PlayStation og Xbox. Begge versjonene vil være kompatible med de nye konsollene.

Komplett har også skrudd ned prisen til 449 på PC (Prisguiden har ikke helt fått med seg dette ennå).

Spillet kommer endelig 10. desember, etter å ha blitt utsatt to ganger tidligere. Det er nå syv år siden utvikleren viste frem det første glimtet av spillet i en teaser.

Cyberpunk 2077 tar oss med til byen Night City i fremtiden, der vi spiller som figuren V.

Fra vår sniktitt i fjor sommer:

«Det var herlig å få bekreftet at ting ser ut til å gå som smurt med Cyberpunk 2077. Selv den skitne og falleferdige delen av Night City ser aldeles nydelig ut, og minner om en noe dystopisk utgave av Los Angeles hvor det meste er mulig hvis du har motet og midlene til å gjennomføre det. Mulighetene knyttet til nivåoppgraderinger, dialog- og fortellings-alternativer og fremgangsmåte er svært mange, og jeg tror Keanue Reeves selv sa det best i et nylig intervju: «It’s kinda like not just choose your own ending, but choose your own path». Vi er ekstremt spente på å se mer av V, Night City, og sist, men ikke minst, John Silverhand når spillet omsider slippes i april neste år.»

Les hele sniktitten av Cyberpunk 2077 »

Paper Mario: The Origami King (Switch)

Pris de siste månedene: 574 kroner
Tilbudspris:
349 kroner

Se beste pris på Paper Mario: The Origami King (Switch) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Siste innslag i Paper Mario-serien kom til Switch i sommer, og vår anmelder tok fram syveren i sin anmeldelse.

Fra vår anmeldelse:

«Det er mye som kunne gått veldig galt i Paper Mario: The Origami King, men heldigvis er det aller meste både sjarmerende og morsomt. Lyden av tekst som brer seg utover snakkeboblene – som man ikke kan skru av – er noe jeg ofte irriterer meg over i andre spill, men her er det noe jeg godtar fordi monologene ofte er morsomme. Spillet har deilig få veiledningsmenyer, og det er sjeldent at man låser seg fast og blir irritert. Fortellingen er på ingen måte nyskapende, men spillet tar seg heller ikke spesielt seriøst, og dermed blir det ikke så viktig hva som egentlig foregår.

(...) Når alt er sagt og gjort er Paper Mario: The Origami King definitivt en sjarmbombe som jeg er sikker på vil slå an for de som ser etter et Mario-eventyr litt utenom det vanlige. Samtidig er det dessverre preget av et noe kjedelig kampsystem og uinteressante rollespillelementer.»

Les hele anmeldelsen av Paper Mario: The Origami King »

FIFA 21 (PlayStation 4, Switch, PC og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 499 og 599 kroner
Tilbudspris:
299

Se beste pris på FIFA 21 (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på FIFA 21 (Xbox One) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på FIFA 21 (PC) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på FIFA 21 (Switch) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

FIFA.

FIFA har hatt en opptur på karakterskalaen hos Gamer.no de siste årene, med 9/10 for FIFA 20, og 8/10 nå i år. Anmelderen vår lurte på om dette kanskje kunne være det beste FIFA-spillet så langt, uten at han helt klarte å svare på det, for det er blitt så mange av disse spillene.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«(...) Jeg er imidlertid bombesikker på at det er veldig lenge siden jeg har hatt det så gøy med et FIFA-spill. Det er så mye å gjøre, alt er litt mer smidig og enklere enn før, og det er enorm valgfrihet i banespill og i spillet ellers.

Volta er en liten genistrek som gir FIFA-veteraner og nye spillere en annerledes måte å spille spillet på. Volta er også en perfekt unnskyldning for å ta noen runder som en del av en sosial kveld med venner og familie. Gatefotballen er rett og slett perfekt for fest, men den er samtidig dyp nok til at det åpner for intense, tekniske oppgjør mellom hardbarkede spillere.

FIFA 20 er rett og slett en herlig festpakke som gjør så å si alt riktig – laget med mye mer overskudd og kjærlighet enn hva vi har blitt vant med de siste årene.»

Les hele anmeldelsen av FIFA 21 »

Crash Bandicoot 4: It's About Time (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: Mellom 529 og 599 kroner
Tilbudspris:
479 kroner

Se beste pris på Crash Bandicoot 4 (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Crash Bandicoot 4 (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det er noen år siden Activision pusset opp den originale Crash Bandicoot-trilogien, og mange har nok krysset fingrene for at vi skulle få et nytt gjensyn med PlayStation-maskoten. Derfor ble Crash 4 tatt imot med åpne armer i sommer.

Det gjaldt også vår anmelder, som endte opp med å gi spillet 9 av 10 mulige poeng.

Fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Etter over 20 år med en rekke gode, middelmådige og regelrett dårlige sidesprang, har Crash Bandicoot-trilogien omsider fått oppfølgeren den fortjener. Ikke bare byr Crash Bandicoot 4: It's About Time på en verdig videreføring av stilen og mekanikkene fra den originale trilogien, men det bygger også videre på dette grunnlaget med en rekke nye og spennende ideer.

(...) Jeg vil gå så langt som å si at dette er så nærme man kommer en perfekt oppfølger til de tre første Crash Bandicoot-spillene, og da kan man virkelig ikke be om stort mer.»

Les hele anmeldelsen av Crash Bandicoot 4: It's About Time »

Doom Eternal (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 270 og 549 kroner
Tilbudspris:
159 kroner

Se beste pris på Doom Eternal (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det er knapt et halvt år siden den siste runden av Doom kom ut, og det er allerede noen heftige rabatter på spillet. Av en eller annen grunn er det bare PlayStation 4-versjonen som det er salg på av konsollversjonene nå, men det er i alle fall mye penger å spare her.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«DOOM Eternal er akkurat det spillet jeg håpet at det skulle være. Det har finpusset alt som var bra med det forrige spillet, lagt til en hel del nye elementer og sydd sammen et spill som river godt i magen.

Det er bånn gass, tung metallmusikk og svære demoner som eksploderer i en kakofoni av gørr og blod fra første sekund, og det slutter ikke før du er ferdig med historien. Nivådesignet er hakket bedre denne gangen, grensesnittet er forbedret og du har flere elementer og oppgraderinger å leke med.

(...) DOOM Eternal er et rått spill. Jeg digger det, jeg blir sliten av det, men jeg vil ikke slutte å spille det.»

Les hele anmeldelsen av Doom Eternal »

Star Wars Squadrons (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: 289 til 399 kroner
Tilbudspris:
249 kroner

Se beste pris på Star Wars Squadrons (PlayStation) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Star Wars Squadrons (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Mange av dem som har spilt Tie Fighter-spillene i barndommen var veldig spente på det nye Star Wars Squadrons. Noen er nok blitt noe skuffet da det mangler litt på innholdet, men nå har utvikleren nylig annonsert at det kommer ekstrainnhold til spillet, som først ikke var planlagt i det hele.

Et lite utdrag fra konklusjonen i vår anmeldelse:

«Star Wars Squadrons er eigentleg eit knallbra spel. Eller, det kunne lett ha vore det om utviklarane hadde prioritert hakket meir fornuftig. I staden for å fylle det med diverse overflødig dilldall og personlege historier det er umogleg å bry seg om, burde dei ha brukt dei ressursane på å lage fleire skip, fleire baner og kanskje fleire, eller enda betre, større fleirspelarmodusar.

EA har slått seg på brystet med at det er null mikrotransaksjonar eller nedlastbart innhald planlagt for Star Wars Squadrons. »

Les hele anmeldelsen av Star Wars Squadrons »

Dirt 5 (PlayStation 4 og Xbox One)

Pris de siste månedene: 599 kroner
Tilbudspris:
349 kroner

Se beste pris på Dirt 5 (PlayStation) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Dirt 5 (Xbox One) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Dirt 5 er det første bilspillet på den nye konsollgenerasjonen, og byr på en heftig grafikk. Dessverre klarer det ikke helt å levere på lik linje når det kommer til andre deler av spillet. Det er bare en halv måned siden spillet kom ut, og det er sjeldent et godt tegn for salgstallene når spillet får rabatt etter så kort tid.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Dirt 5 er et til tider svært vakkert bilspill. På sitt beste sladder og drifter du høyre og venstre i det ene sekundet, sprinter i det neste, og suger til deg all gjørmen og de flotte refleksjonseffektene som er å oppleve. På sitt verste sitter du i en flerspillerlobby uten hell, før du blir satt inn i en modus og med biler du ikke kan fordra. Forhåpentligvis blir flerspilleren dypere i fremtiden.

Dirt 5 er på ingen måte et revolusjonerende eller spesielt dypt bilspill. Det er heller et helt greit arkadespill som kanskje kan slukke tørsten etter noe nytt frem til det neste og beste er på plass – bare husk at det kan ta lang tid, og at spillprisen på de nye konsollene er hevet. Kjørefølelsen er grei nok til å skape interesse, men er langt fra så unik eller leken som i andre titler. Jeg kan likevel tenke meg at Dirt 5 kan være til glede i en periode for mange - bare ikke forvent det neste store innen bilspill.»

Les hele anmeldelsen av Dirt 5 »

Marvel's Avengers (PlayStation 4, Xbox One og PC)

Pris de siste månedene: Mellom 499 og 549 kroner
Tilbudspris:
319 / 309 / 299 kroner

Se beste pris på Marvel's Avengers (Xbox One) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Marvel's Avengers (PlayStation 4) hos Prisguiden.no »

Se beste pris på Marvel's Avengers (PC) hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Det nye superheltspillet har vært på toppen av ønskelisten for mange i flere år nå, men skuffet noe da det endelig kom ut i år. Nå er det mulig å få tak i spillet til en ganske betydelig prisreduksjon, så kanskje det er flere som ønskjer å dyppe tåa i Marvel-universet en gang til.

Den første utvidelsen kommer 8. desember, og åpner døra for Hawkeye. Det er konsollversjonene som har fått den største rabatten i forhold til tidligere pris. PC-versjonen har vært på lavere nivå før.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«Marvel's Avengers er et gigantisk spill som til tider kunne hatt godt av å tenke litt mindre. I forsøket på å være alt mulig på en og samme tid – deriblant en omfattende kampanje, «loot»-drevet flerspillermoro, sesongbasert kosmetikkbutikk og samarbeids-«beat 'em up» – kløner det mye til for seg selv underveis.

(...) Potensialet for nytt og tiltalende gratisinnhold i tiden framover er også massivt, og hvis de kommende heltene alle har fascinerende historier å fortelle og spennende evner å benytte seg av, ser jeg ikke bort fra at Marvel's Avengers kan glede mange actionfrelste spillere i lang tid framover. Ellers er det jaggu ikke godt å si hvor lenge dette superhelteventyret kan vare.»

Les hele anmeldelsen av Marvel's Avengers »

God of War (PlayStation 4)

Pris de siste månedene: Mellom 169 og 198 kroner
Tilbudspris: 109 kroner

Se beste pris på God of War hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

God of War på PlayStation 4 markerte en helt ny vending for Kratos, med et fokus på en mer somber historie. Vi likte action-eventyret svært godt, og ga det toppkarakter her på Gamer.no.

Konklusjonen i vår anmeldelse:

«God of War er så nærme man kommer en perfekt blanding av rolle- og actionspill som mulig. For om ikke egentilpasning av rustninger og våpen er nok, har vi også blitt skjenket et forrykende engasjerende kampsystem. Reisen Kratos og Atreus setter ut på er fylt til randen av fysiske så vel som mentale utfordringer, og slik hever God of War seg over sine forgjengere mange ganger. Det er i det hele tatt utrolig hvor langt God of War har kommet siden sist hva fortelling, verdensbygging og figurer angår. At det i tillegg komplimenteres med mysterier, utfordringer og svært mye annet å gjøre mens man forsøker å innfri et kjært familiemedlems ønske, er ikke annet enn imponerende.

God of War er ikke perfekt, men du verden for en mesterlig, eventyrlig, engasjerende, og mektig opplevelse vi har fått. Om du har hatt høye forhåpninger til denne norrøne fortellingen i norskinspirerte forhold ledet an av selveste spøkelset fra Sparta, er det bare å glede seg. God of War er tilbake, sterkere, dypere, og bedre enn noen sinne.»

Les hele anmeldelsen av God of War »

Spillkonsoller og VR på tilbud

Oculus Rift S

Pris de siste månedene: 4990 til 5499 kroner
Tilbudspris: 3895 kroner

Se beste pris på Oculus Rift S hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Dt er ikke så lenge siden vi anmeldte den åndelige etterfølgeren av Rift S, Quest 2, men dette er fremdeles et knakende godt VR-headsett med tanke på hvor mye du får for pengene.

LCD-skjermen til Rift S har en oppdateringsfrekvens på 80 Hz, og kjører med en oppløsning på 1200 x 1440 for hvert øye. Som med Quest trenger du ikke eksterne basestasjoner, da sporingen skjer intern i headsettet.

Pakken inkluderer et sett av de glimrende Oculus Touch-kontrollerne, som vil gjøre seg godt i spill som Half-Life: Alyx, Marvel Power United og Boneworks.

Dette er et ganske betydelig priskutt, så her er det mulig å gjøre en god deal. Vi må for så vidt presisere at Quest 2 koster akkurat det samme som denne, og vi ville nok heller gått for det.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden