Black Week – gaming

Black Weekend er i gang med enda bedre spilltilbud

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Det er sjeldent en ser de helt store tilbudene på maskinvare annet enn gamingtilbehør, men noen av nettbutikkene har allerede lettet på lokket, og har sluppet en del meget gode tilbud på lagring. Foreløpig er det RAM, prosessorer og SSDer som er greia denne uken.

Vi tviler på at det kommer så mange tilbud på skjermkort, annet enn de i budsjettklassen. Det er omtrent umulig å oppdrive eksemplar av de nye generasjonene til Nvidia og AMD på dette tidspunktet.

Samsung 860 Evo 1TB SSD

Pris de siste månedene: 1649 til 1379 kroner
Tilbudspris:
1099 kroner

Se beste pris på 860 Evo 1TB hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Lagringsmedium er heller ikke noe vi pleier å se de helt store rabattene på. Det er nå en rekke M. 2 NVMe- og vanlige SSDer på tilbud med rekordlave priser, og det er potensial for å gjøre noen lønnsomme handler for dem som trenger mer eller raskere lagring.

860 Evo-serien til Samsung er blant de bedre på markedet, og nå får en altså én TB til bare litt over tusenlappen. Det er ikke verst.

SSDen har en oppgitt lesehastighet på 550 MB/s, og en skrivehastighet på 520 MB/s.

Vil du en ha en NVMe-SSD til samme pris har Samsung også tilbud på 970 Evo Plus på 500 GB, som ligger til 999 kroner i flere butikker. Her skal lesehastigheten være 3500 MB/s, og skrivehastigheten 3300 MB/s.

Asus ROG Maximus XII Hero

Pris de siste månedene: Mellom 3999 og 4699 kroner
Tilbudspris:
3749 kroner

Se beste pris på Asus ROG Maximus XIII Hero hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Les også
Hvor mye koster det å bygge en PC med PlayStation 5-ytelse?

Det er en hel haug med hovedkort med rekordlave priser fra tirsdag av. Er du ute etter å starte på et nytt PC-bygg kan derfor dette være det rette tidspunktet. ROG Maximus er ASUS sin flaggskipserie, og XIII Hero-hovedkortet er blant det beste du finner på markedet i dag.

Hovedkortet er basert på Intel sin Z490-plattform med LGA1200-sokkelen. Her får du Wifi, tre PCIEe x16-spor, 3 M.2-SSD-sport og mye annet.

Dette er for de som vil ha det beste av det beste. Kortet lanserte til nesten 6000 kroner i mai, og har rast ned i pris på kort tid. Det har ikke støtte for PCIe 4.0, men det trenger du nok ikke med det første heller.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden