Se de første spillscenene fra Quantum Break

Skaperne av Alan Wake leker med tiden i sitt nye action-spill.

Bilde: Remedy Entertainment

Under avdukingen av Xbox One løftet finske Remedy Entertainment sløret av deres kommende spillprosjekt: Quantum Break, et spill som forsøker å forene skyteglad action med et karakterdrama på høyde med moderne TV-serier.

Da spillet ikke dukket opp på årets E3 kunne utvikleren avsløre at actionhungrige spillinteresserte måtte vente helt til august for å se det for første gang. Nå, under Gamescom-messen i Köln, har de første scenene fra Quantum Break endelig blitt sluppet for allmennhetens konsum.

Kan du stoppe politiet før de stopper deg? (Skjermbilde: Remedy Entertainment).

Spilldemoen, som kan sees i bunnen av artikkelen, vitner om at Remedy ikke har glemt gamle kunster, og at spillere ikke bare må være kjappe i avtrekkeren for å overvinne spillets utfordringer.

Kludder i tid og rom

Jack kan også ta nevene til hjelp (Skjermbilde: Remedy Entertainment).
Microsoft

Etter at et tidsreiseeksperiment går skeis begynner tid og rom å falle fra hverandre. Spilleren tar kontrollen over tre hovedpersoner som har blitt tildelt spesielle evner som lar dem manipulere tid. I spilldemoen møter vi én av dem, Jack Joyce, som kan stanse tiden noen øyeblikk og bruke det til sin fordel.

Jack forsøker å komme seg forbi en politisperring, men blir fort oppdaget av de ventende politistyrkene. Dermed må han ta pistolen og sine unike evner til hjelp. Ved å stanse tiden kan han snike seg rundt angriperne for å overrumple dem, og han kan også fange folk i spesielle bobler som fryser dem fast i et par sekunder.

Etter å ha kjempet seg gjennom politistyrkene kjører en tankbil av veien, men Jacks evner redder han nok en gang. Mens tiden står stille kan han utforske ulykkesstedet og undersøke hva som har skjedd. Det tar ikke lang tid før en ny fiende dukker opp, én som kan motvirke kreftene hans, og alt ender i skyteduell og eksplosjoner.

Quantum Break ventes lansert i løpet av 2015 til Xbox One.

Siste fra forsiden