Se den første traileren for Doom i virtuell virkelighet

Bethesda har trukket sløret av skytespillets VR-utgave.

Oppdatering 9:30: Bethesda har sluppet noen flere detaljer om Doom VFR i en pressemelding.

Handlingen i spillet er satt kort tid etter demonene invaderte UAC-basen på Mars, og spillere trer inn i rollen som en slags robotsoldat. Ikke uventet er målet å utrydde demonene og gjenopprette funksjonalitet til basen.

Opprinnelig sak følger.

På fjorårets E3-messe kunngjorde Bethesda en VR-utgave av Doom. Den gang var utvikleren svært vag på detaljene, men nå har vi fått litt mer å gå på.

Fra sitt Bethesdaland-show viste teamet frem den første traileren for Doom VFR, et spill med full støtte for virtuell virkelighet som utvikles av id Software. Hva bokstaven «F» står for vet vi foreløpig ikke, men spillet byr i hvert fall på demonslakting på nært hold.

Som du kan se i traileren over byr spillet på den samme høye intensiteten vi er vant til fra serien. Vi fikk også bekreftet at spillere vil bevege seg rundt i verdenen ved hjelp av teleportering fra sted til sted.

Doom VFR kommer til PlayStation VR og HTC Vive en gang i år, men stort mer enn det vet vi ikke. Hvorvidt dette er en VR-utgave av fjorårets Doom eller et frittstående eventyr er foreløpig uvisst.

Du finner flere E3-nyheter her »

Siste fra forsiden