VR-utgavene av Fallout 4, Skyrim og Doom har fått slippdatoer

Alle tre skal lanseres i år.

I forbindelse med QuakeCon-messa, som går av stabelen i Texas denne helgen, har Bethesda avslørt slippdatoer for Skyrim VR, Doom VFR og Fallout 4 VR.

På sine nettsider forteller utvikleren at alle tre skal lanseres før jul i år:

  • Skyrim VR kommer til PlayStation VR den 17. november.
  • Doom VFR kommer til PlayStation VR og HTC Vive den 1. desember.
  • Fallout 4 VR kommer til HTC Vive den 12. desember.
Fallout 4 VR kan komme til flere plattformer..
Bethesda

Etter annonseringen tok Bethesda til Twitter for å forklare at selv om Fallout 4 VR kun blir tilgjengelig på HTC Vive ved lansering, ønsker utvikleren å støtte så mange plattformer som mulig. Studioet har ikke sagt noe om flere plattformer for de andre spillene.

VR for alle penga

The Elder Scrolls V: Skyrim VR – først vist frem for noen måneder siden – bringer den fullstendige rollespilloppplevelsen fra 2011 rett inn på netthinnen med PlayStations VR-briller. Med i pakken følger utvidelsene Dawnguard, Hearthfire og Dragonborn, som byr på enda flere oppgaver for den ivrige eventyrer.

Bethesda viste frem mer av Doom VFR denne uken. (Video: Bethesda)

Doom i VR ble opprinnelig kunngjort på E3 2016, men det først året etter at Bethesda offiselt avduket Doom VFR. Handlingen er satt like etter at Mars ble invadert av demoner, og målet er ikke uventet å slakte så mange av beistene man kan. Utvikleren er fremdeles vag på hva F-en står for, men i kjent Doom-stil er det neppe et pent ord.

Fallout 4 VR ble også annonsert i fjor, og har blitt trukket frem med jevne mellomrom siden den gang. Utgaven lar oss oppleve samtlig innhold fra orginaspillet i virtuell virkelighet, noe vi fikk se mer av på årets spillmese i Los Angeles.

Fallout 4 kommer også i flere varianter.
I september får rollespillet en Game of the Year-utgave »

Siste fra forsiden