Fallout 4 kommer snart i Game of the Year-utgave

Om du ennå ikke har kjøpt spillet er det nok lurt å vente noen uker.

Bethesda

Fallout 4 har vært på markedet en god stund nå, og som seg hør og bør med store spilltitler er den uunngåelige spesialutgaven av spillet omsider nå rett rundt hjørnet. På sine hjemmesider har Bethesda nemlig kunngjort Fallout 4: Game of the Year Edition.

Utgaven slippes på alle de tre plattformene PlayStation 4, Xbox One og Windows den 26. september, så den er altså ikke så fryktelig langt unna.

Alle utvidelser og oppdateringer

Fallout 4: Game of the Year Edition kommer med et fullt oppdatert originalspill i tillegg til alle de seks utvidelsene som er sluppet til spillet. Disse omfatter Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop og Automatron.

Bethesda Softworks

Utgaven kommer også med alle de spillmekaniske oppdateringene, som den ekstra utfordrende overlevelsesmodusen Survival Mode.

Fallout 4 kom ut i november 2015 og er Bethesdas foreløpig nyeste åpen verden-rollespill. Spillet fikk generelt god mottakelse, og her på huset ble Windows-utgaven av Fallout 4 tildelt full pott, mens PlayStation 4-utgaven nesten klatret til topps på karakterstigen med 9 av 10 poeng.

Bethesda har for øvrig også blåst nytt liv i Fallout 4 i form av VR-versjonen av spillet, som ble kunngjort på årets E3-messe. Denne versjonen lar deg utforske hele spillverdenen med VR-brillene HTC Vive. Fallout 4 VR har ennå ikke fått lanseringsdato, men skal visstnok slippes i år.

Det går rykter om at Bethesda jobber med noe helt nytt i åpen verden-sjangeren: Neste gang blir det visstnok et sciene fiction-spill »

Siste fra forsiden