Gladiatorkamper og flere byggemuligheter kommer til Fallout 4 neste uke

Se traileren for Wasteland Workshop.

Den andre innholdspakken for Fallout 4 – Wasteland Workshop – skal lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One 12. april. Bethesda annonserte lanseringsdatoen tirsdag kveld, og slapp samtidig den offisielle traileren for pakken, som du kan se ovenfor.

Raiders kan også bli tatt til fange.
Bethesda

Wasteland Workshop introduserer muligheten til å designe og bygge bur, som spillere kan bruke til å fange de ulike skapningene i Fallout 4. Alt fra koselige kattepuser til dødelige Deathclaws kan temmes eller brukes til å sloss mot hverandre eller mot beboere i landsbyen din.

I tillegg byr innholdspakken på en haug med nye byggemuligheter for landsbyen, med blant annet hagestell, diverse lyseffekter, utstopping av dyr og nye feller som gjør det lettere å forsvare seg mot angrep.

Mer innhold på vei

I Wasteland Workshop kan du trene opp gartnerferdighetene dine.
Bethesda

Med lanseringen av Wasteland Workshop er vi midtveis i Fallout 4s første runde med ekstrainnhold, som vil avsluttes med Far Harbor-pakken i mai. Pakke nummer tre blir langt større enn de to første, med et nytt område, nye oppdrag og nye våpen på menyen.

Det stopper imidlertid ikke der, og Bethesda har annonsert enda mer ekstrainnhold som skal slippes senere på året. I tillegg lanseres Fallout 4s modderverktøy i løpet av denne måneden, og en overhaling av spillets overlevelsesmodus er også like rundt hjørnet.

Mangelen på modderverktøyet har ikke vært noen stor hindring.
Kreative spillere har allerede skapt flere spennende modifikasjoner »

Siste fra forsiden