Fallout 4 får mod-verktøy i april

Snart får modifikasjonsmiljøet det de trenger for å lage sine mesterverk.

Vi har allerede sett et par snedige fan-skapte tillegg til Fallout 4, slik som en modifikasjon som gjør dialogsystemet mer likt forgjengeren, en årstidmodifikasjon og en gigantisk Thomas-toget-invasjon.

Alt dette har likevel blitt gjort uten skikkelige modifikasjonsverktøy. De kommer først nå, i april.

– Vårt mål er å nå full modifikasjonsstøtte mellom de to første nedlastbare tilleggspakkene. Det kommer til å komme rundt da på PC, i april. Folk tester det akkurat nå, forteller Bethesda-topp Todd Howard til Game Informer.

Etter det skal det ta en drøy måned før Xbox One først får Creation Kit-verktøyet, og deretter PlayStation 4 én måned etter det igjen.

Tilleggspakker

Fallout 4 får mer å rutte med.
Bethesda

Tilleggene Howard snakker om her er Automatron-pakken og Wasteland Workshop som vi skrev om på tampen av forrige uke. Førstnevnte lemper en hel drøss roboter inn i spillet, mens sistnevnte skal gjøre det mulig å fange og trene opp alle slags vesen fra spillet, samt nye designmuligheter for byggedelen.

I tillegg skal det komme en tredje utvidelse kalt Far Harbor i mai, som gir spillere en helt ny øy å utvikle, ikke ulikt hvordan The Elder Scrolls V: Skyrim håndterte utvidelsen Dragonborn.

Fallout 4 ble sluppet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows i fjor høst. Vår anmelder var henrykt over Windows-utgaven, mens han var hakket mindre imponert over hva konsollene fikk å rutte med.

Er du fremdeles hekta på Fallout 4?
Vi vet kanskje hvorfor »

Siste fra forsiden