Fallout 4 får sin hittil største utvidelse om to uker

Bethesda har avslørt lanseringsdato og trailer for Far Harbor.

Den tredje og hittil største utvidelsen for Fallout 4 – Far Harbor – vil lanseres på PC, Xbox One og PlayStation 4 den 19. mai. Det skriver Bethesda på sine nettsider.

Velkommen til Far Harbor.
Bethesda

Samtidig lanserte utvikleren en trailer for pakken – som du kan se ovenfor – der vi får et litt klarere bilde av hva vi har i vente. I Far Harbor får spillere besøke pakkens titulære øy, som ifølge Bethesda er den største landmassen studioet noen gang har sluppet som ekstrainnhold.

På øya pågår en konflikt mellom tre fraksjoner – «synths», Children of Atom og de lokale landsbyfolkene – og det blir opp til deg om du vil prøve å forhandle frem en fred mellom dem. Far Harbor-pakken byr på nye oppdrag og landsbyer, mer dødelige fiender, samt kraftigere våpen og rustninger.

Overlevelsesmodus til konsoll

Bethesda tok også til Twitter for å annonsere at Fallout 4s overlevelsesmodus, som ble sluppet på PC i forrige uke, kommer til konsollversjonene på fredag. «Survival Mode» gjør spillverdenen til et langt farligere sted å oppholde seg, der spillere blant annet tar mer skade fra fiender og må kjempe mot diverse sykdommer og utmattelse.

Modifikasjoner for spillet er også på vei til konsollene, og skal først bli tilgjengelig på Xbox One en gang denne måneden og deretter på PlayStation 4 i juni.

Er du fremdeles hekta på Fallout 4?
Vi vet kanskje hvorfor »

Siste fra forsiden