Bygg ditt eget hvelv i Fallout 4 neste uke

Bethesda har avslørt mer om rollespillets neste utvidelse.

Bethesda

I den neste Fallout 4-utvidelsen – Vault-Tec Workshop – får spillere for første gang muligheten til å bygge og drive sitt eget hvelv. Utvidelsen slippes på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 26. juli, og i forkant av lanseringen har Bethesda avslørt noen flere detaljer om hva vi kan vente oss.

Vault 88

Du kan utføre eksperimenter med beboerne i Vault 88.
Bethesda

I Vault-Tec Workshop får spillere besøke Vault 88, som byr på en haug med nye oppdrag og muligheter. Sammen med hvelvets eksentriske bestyrer kan du leie ut plass i hvelvet til andre overlevende, som dere deretter kan utføre diverse eksperimenter med.

Eksperimentene varierer fra harmløse til grusomme, og det er helt opp til deg hvordan du ønsker å behandle hvelvets nye innbyggere. Ved å utføre de diverse testene vil du finne opp nye gjenstander som kan brukes i spillet, og ifølge utvikleren er det bare å prøve seg frem og se hva som skjer.

Om du ikke liker tanken på å eksperimentere med andre mennesker kan du i stedet fokusere på å bygge ditt eget drømmehvelv. Utvidelsen byr på en haug med nye interiørgjenstander og tonnevis med materialer, slik at du fritt kan designe Vault 88 etter fantasien.

Bygg flere hvelv

I Vault-Tec Workshop kan du endelig bygge drømmehvelvet.
Bethesda

Skulle du gå tom for ressurser kan du utforske lenger inn i hvelvet, der man kan finne lagre med stål, planker og andre materialer. Her er faren riktignok stor for å møte på mange uhyggelige skapninger, men ved å kvitte deg med fiendene i Vault 88 får du enda mer plass til å bygge ut.

Om du fullfører alle oppdragene knyttet til Vault-Tec Workshop-utvidelsen får du muligheten til å bygge helt nye hvelv på spillverdenens mange byggeplasser. Bethesda vil riktignok ikke la oss grave, så du vil ikke kunne opprette underjordiske hvelv.

Bethesda annonserte mer Fallout 4-innhold på E3.
Les mer om hva som er i vente her »

Siste fra forsiden