Fallout 4s første innholdspakke lanseres neste uke

Se robotene gå til krig i utvidelsens offisielle trailer.

Den første pakken med nedlastbart innhold for Fallout 4 – Automatron – kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One 22. mars. Det melder Bethesda på sine nettsider.

I Automatron-pakken invaderes spillverdenen av horder med onde roboter, under ledelse av den mystiske figuren Machinist. Ved å bekjempe robotene vil spillere kunne samle sammen løse deler, og bruke disse til å bygge sine egne robothjelpere.

I Fallout 4: Automatron går robotene til krig.
Bethesda

Hjelperne kan brukes til ulike formål og kan tilpasses nøyaktig etter hver spillers ønske. Velg mellom en rekke armer og bein, rustninger, egenskaper og våpen for å konstruere den roboten som passer din spillestil.

Mer innhold i vente

Som Bethesda annonserte i februar er den første pakken bare begynnelsen på ekstrainnholdet de har planlagt for Fallout 4, og i løpet av 2016 vil enda flere pakker lanseres.

Allerede i april får vi Wasteland Workshop-pakken, som lar spillere fange og trene opp spillets ulike skapninger. Måneden etter venter en langt større utvidelse, kalt Far Harbor, med et nytt område, nye oppdrag og nye våpen på menyen.

I løpet av de neste månedene vil utvikleren å også gi ut spillets modderverktøy, samt en overhaling av spillets overlevelsesmodus, og senere på året loves vi flere, hittil uannonserte innholdspakker.

Bethesda jobber med tre helt nye spillprosjekter.
– Ulikt noe vi har gjort tidligere, sier utvikleren »

Siste fra forsiden