Nå får Fallout 4 sin egen fornøyelsespark

Se traileren for Nuka-World-utvidelsen.

Bethesda har annonsert en slippdato for den sjette og siste utvidelsen for Fallout 4. Pakken, som heter Nuka-World, kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 30. august, melder utvikleren på sine nettsider.

Nuka-World-utvidelsen byr på lek og moro.
Bethesda

Nuka-World introduserer blant annet nye oppdrag, en ny fraksjon og nye våpen, men detaljene rundt disse har Bethesda foreløpig ikke avslørt. Utvidelsens største attraksjon er imidlertid den titulære fornøyelsesparken, der spillere finner både utfordringer og muligheter for lek og moro.

Som det meste i Fallout 4 har parken sett bedre dager, men det er fortsatt både berg-og-dalbaner, leker og zombie-karuseller å utforske. I traileren, som du kan se øverst i artikkelen, gir utvikleren oss en smakebit på parkens mange ulike områder.

Modifikasjonstrøbbel

Nuka-World er kanskje den siste offisielle utvidelsen for Fallout 4, men takket være spillets modderverktøy vil nytt innhold trolig fortsette å ankomme spillet i lang tid fremover. Modifikasjoner er riktignok bare tilgjengelige på PC og Xbox One akkurat nå, etter at modderverktøyet har støtt på store vanskeligheter på PlayStation 4.

Ifølge Bethesda skyldes problemene blant annet at det brukes PC-teksturer i PlayStation-modifikasjonene, noe som kan gi minne- og ytelsesmessige problemer. I en melding på Twitter informerte utvikleren nylig om at de jobber med Sony for å få PlayStation 4-støtte for modderverktøyet på plass, men når det eventuelt vil lanseres er ikke klart.

Snart får vi oppleve Fallout 4 på en helt ny måte.
Under E3 2016 annonserte Bethesda en VR-utgave av spillet »

Siste fra forsiden