Skyrim fikk plutselig en oppdatering for PlayStation VR

Byr på visuelle forbedringer og endringer til kontrolleroppsettet.

Bethesda

Dersom du har fyrt opp Skyrim på PlayStation VR i løpet av de siste dagene har du kanskje oppdaget at noe er litt annerledes. I all hemmelighet har Bethesda nemlig sluppet en oppdatering til spillet, med blant annet visuelle forbedringer og endringer til kontrolleroppsettet.

Skyrim VR på PlayStation 4 har fått en oppdatering.
Bethesda

I oppdateringsnotatene for versjon 1.4.40.0.8 – som dukket opp på Bethesdas forum i helgen – forteller utvikleren at alt i spillet nå ser litt flottere ut, spesielt om man sitter på en PlayStation 4 Pro.

Spillere som bruker PlayStation Move-kontrollere for å spille vil ellers merke en rekke forskjeller i oppsettet. For eksempel kan man nå trykke på X-knappen på venstre hånd i kamp for å gå baklengs, mens man tar frem og legger bort våpen ved å holde inne rundingknappen på venstre hånd.

Ellers introduserer oppdateringen valgmuligheter for både realistisk bueskyting og realistisk svømming. I tillegg kan man velge å se hendene sine selv når man ikke har et våpen i hendene.

Ved siden av nyvinningene i selve spillet har Bethesda også bygget en ny og interaktiv hovedmeny. Denne fungerer nå som en slags introduksjon til selve spillet, og man kan blant annet plukke opp og skyte med pil og bue, samt utforske en liten hule.

Trodde du Bethesda var ferdig med å portere Skyrim til nye plattformer?
Nå kan du spille rollespillet på Amazon Alexa »

Siste fra forsiden