Se den nye videoen av Killzone-utviklerens åpen verden-spill

E3-messen bød på et langt klipp fra Horizon Zero Dawn.

Det nederlandske og Sony-eide studioet Guerilla Games er i utgangspunktet kun kjent for sine Killzone-serie. På E3-messen i fjor stiftet vi imidlertid bekjentskap med helt et nytt verk fra studioet kalt Horizon Zero Dawn, og nå har vi fått et større innblikk i hvordan dette spillet blir.

I forbindelse med årets E3-messe slapp Sony nemlig en ny video som viser oss cirka åtte minutter fra spillet. Videoen kan du ser øverst i artikkelen.

Åpent og dynamisk

Horizon Zero Dawn er et åpent, tredjepersons actionrollespill som foregår i en post-apokalyptisk verden som kontrolleres av fantasifulle robot-kreasjoner, mens menneskeheten er redusert til primitive stammer som må kjempe for å overleve.

Horizon Zero Dawn.
Sony

Du styrer Aloy, en kvinnelig jeger med mange ferdigheter, og spillet går ut på å både utforske og benytte avanserte kamptaktikker og teknologi for å klare brasene. Selve spillverdenen skal være både detaljert, levende og dynamisk, med døgnsykluser og det hele.

Horizon Zero Dawn skulle opprinnelig lanseres i løpet av 2016, men spillet ble utsatt, og den nye lanseringsdatoen er 28. februar neste år. Spillet slippes for ordens skyld eksklusivt til PlayStation 4.

Vi tok en titt på Horizon Zero Dawn på fjorårets E3-messe: Dette var vårt inntrykk av spillet »

Siste fra forsiden