Se en halvtime fra rollespillet Xenoblade Chronicles X

Storspillet ble vist frem på E3.

I fjor viste det Nintendo-eide studioet Monolith Soft for første gang en trailer fra oppfølgeren til det svært kritikerroste Wii-rollespillet Xenoblade Chronicles.

Spillet utvikles til Wii U, og tidligere i år ble vi servert et nytt klipp fra spillet, som hittil har båret den litt mystiske tittelen «X».

Under tirsdagens videokonferanse i forbindelse med E3-messen ble det nok en gang løftet på sløret, og i tillegg avslørt at den fullstendige tittelen kanskje ikke helt uventet blir Xenoblade Chronicles X.

Det blir mange kreative fiender å bryne seg på i Xenoblade Chronicles X.
Monolith Soft

Halvtimes klipp

Under Nintendo Treehouse Live senere på dagen ble det imidlertid vist frem et betydelig lengre klipp med flere detaljer fra det kommende rollespillet.

Klippet varer hele 35 minutter og starter med å vise oss en temmelig imponerende introduksjonssekvens, hvor det dessverre er litt vrient å få med seg dialogen siden den foregår på japansk.

Etterpå starter imidlertid selve spillet, hvor vi får et grundig innblikk i blant annet hvordan kampsystemet fungerer og en prøvesmak på de store, åpne landskapene som spillere av forgjengeren sikkert vil dra kjensel på.

I likhet med originaltittelen ser også konfigurasjons- og statistikksystemet ut til å være rimelig omfattende og detaljert. Ellers er jo selvsagt teksturene mye mer detaljerte, og noen av monstrene tilsynelatende enda mer gigantiske enn før.

Hele det lange klippet fra spillet kan du se under.

Den største Nintendo-nyheten så langt er nok Zelda-avsløringen: Det kommende Wii U-spillet får en stor og åpen verden »

Siste fra forsiden