Well Played

Se første episode av Well Played

Fikk besøk av Anders «aNdz» Kjær og Haakon «Radifaction» Tholo i vårt nylanserte talkshow.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

DETTE ER WELL PLAYED:

Vis mer

Direktesendt talkshow som ledes av Simen «warclown» Aas Henriksen i samarbeid med Gamer.no og MSI. Programmet har sending annenhver fredag på GamerTV, og har som formål å dekke det som skjer innenfor norsk e-sport.

Første episode av Well Played er vel overstått, og det ble en fartsfylt episode med mange sterke meninger. Anders «aNdz» Kjær fikk snakket ut om hvordan Temp har gjort det så langt i ligaen, samt delt sine meninger om det siste som har skjedd i Telenorligaen.

Se første episode av Well Played.

Nordic Warthogs-spilleren Haakon «Radifaction» Tholo som ble utestengt fra Telenorligaen, men vant anken og ble klargjort for spill igjen et par dager senere, fikk også delt sine følelser rundt det som skjedde. Han hadde også litt å si om deres erfaringer fra en turnering laget deltok på i Belgia nylig.

Opprinnelig sak følger

Mandag 27. februar er det tid for første episode i vårt nye direktesendte talkshow i samarbeid med MSI, «Well Played». Hele sendingen strømmes på vår egen Twitch-kanal. Verten vår vil være Simen «warclown» Aas Henriksen, og sammen ønsker vi å få inn interessante gjester annenhver uke, som kan være med å snakke ut om aktuelle ting innenfor norsk e-sport. Første episode er unntaksvis på mandag, men de resterende episodene kommer til å strømmes direkte annenhver fredag.

Se første sending på mandag fra klokken 20:00 direkte på GamerTV.

Skal dekke norsk e-sport

Vert Simen «warclown» Aas Henriksen gleder seg til å komme i gang, og har forventninger til at det blir en spennende opplevelse.

Simen «warclown» Aas Henriksen (til høyre) gleder seg til å prøve et nytt format. Her under SpillExpo sammen med Eskil «Fearsome» Uggen.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Det blir spennende å prøve seg på et direktesendt talkshow for første gang. For meg er det ikke noe nytt å sitte foran et kamera og prate på Twitch, men det blir absolutt gøy å prøve et nytt format. Håper flest mulig velger å se på, og samtidig håper jeg seerne gir oss gode tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre showet utover våren.

I første episode er lagkaptein i Temp.no Anders «aNdz» Kjær, og Nordic Warthogs-spiller Haakon «Radifaction» Tholo gjester.

– I første episode ønsker vi å fokusere litt på de siste hendelsene i Counter-Strike-delen av Telenorligaen. Vi skal blant annet prate med «aNdz» om Temp.no sine resultater så langt, og hvordan fremtiden ser ut for dem. Vi får også besøk av «Radifaction» som skal fortelle litt om hvordan han opplevde jukseanklagene og utestengelsen, sier Henriksen.

Tholo er på sin side synes dette er et flott format å få snakke litt ut til vanlige folk om det han opplevde.

Les også
Følg «rain» og Faze i Blast Pro Series søndag kveld - Gamer.no sender direkte

– Det er supert at vi får en arena der spillere kan snakke fritt ut til publikum på en mindre formell måte enn via tekstintervjuer, mener Tholo.

Siste fra forsiden