Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 24

Se hva du kan vinne på selveste julaften

Vi runder av med en stor premie.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Gamingskjerm fra Samsung

Samsung Odyssey G5 S27G500 27" gamingskjerm.
Samsung

På selveste julaften er premien en Samsung Odyssey G5 S27G500 27"-gamingskjerm. Skjermen har støtte for Nvidia G-Sync, som sørger for at bildet ikke rives når det er satt opp. Den har smale rammer som gjør at fokuset ligger på selve skjermen, og kun 1 ms forsinkelse på bildet gjør at responstiden er utrolig lav.

Skjermen har et flatt 27-tommers IPS-panel med en oppløsning på WQHD 1440p og 165 Hz. Skjermen støtter også HDR10, og kan skryte på seg en høy fargenøyaktighet med 99% av sRGB fargespekteret.

Premien er levert av Elkjøp, og koster om lag 4800 kroner ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
862 har spilt i dag

862 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden