Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 9

Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke

Vi har en ny premie i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Samle gjengen på Eldorado

I dag kan du vinne et gavekort på Eldorado Esport & Entertainment i Oslo – Norges største gaming-café, som også huser en rekke arrangementer og e-sportturneringer.

nLogic-rommet.
Eldorado

Gavekortet er på tre timer i nLogic-rommet, som har alt man trenger for en skikkelig spillkveld. Rommet er utstyrt med seks kraftige PC-er fra OMEN, i tillegg til spesialdesignede pulter og ergonomiske stoler. PC-ene har forhåndsinstallert de mest populære spillene, så det går ikke med noe tid til å rigge opp.

Rommet har mulighet for alkoholservering, om man skulle ønske det.

Premien er levert av Eldorado, og tilsvarer en verdi på 2250 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
709 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden