Konkurranse

Julekalenderen 2018 - Luke 1

Se hva som skjuler seg bak første luke i julekalenderen

Vi smeller til med en klassisk konsoll.

Shutterstock/Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Mini-konsoll fra 90-tallet

Sony Computer Entertainment

Bak den første luken skjuler det seg en PlayStation Classic – en mini-konsoll basert på den aller første PlayStation-varianten som dukket opp på midten av 90-tallet.

Bakt inn i miniatyren er det 20 spill, med noen kjente og ukjente spill på listen. Mange vil nok for eksempel dra kjensel på spill som Resident Evil: Directors Cut, Final Fantasy VII, Tekken 3 og Rayman, mens en del sjeldnere spill som Persona: Revelations, Wild Arms og Jumping Flash er litt mindre ikoniske.

I boksen følger det med en HDMI-kabel, en micro-USB-kabel til strøm og to kontrollere som er så å si identiske med kontrollerne som fulgte med den første varianten av PlayStation. Det vil si at disse ikke har analogstikker. Premien er levert av Nordisk Film.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
83 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden