Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 2

Se hva som skjuler seg bak luke nummer to

Nintendo kan både være fargerike og skumrende.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Wii U-spilling i romjula?

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Nintendo

Bak dagens luke finner du både ett og annet fra Nintendo. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD ble pusset opp og sluppet til Wii U tidligere i år. Vår anmelder mener dette er et solid eventyrspill, med godt utformede grotter og et solid kampsystem som innad i serien kun toppes av Wind Waker.

Paper Mario: Color Splash.
Nintendo/Bergsala

Hvis Twilight Princess blir for mørkt for deg vil du kanskje ta en pause med det elleville fargespetakkelet som er Paper Mario: Color Splash. Anmelder Peter Lønningen sier om spillet at det er et uhyre tilgjengelig action-rollespill med et fornøyelig kampsystem og en enorm, spennende verden å utforske.

Xenoblade Chronicles X.
Monolith Soft

Om du er en rollespill-elsker med behov for å skru fantasi-bryteren til elleve, er Xenoblade Chronicles X muligens midt i blinken for deg. Dette er et spill som krever en stor mengde tålmodighet, i en imponerende vakker og stor fantasiverden.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
48 har spilt i dag

48 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden