Se hva som venter i horisonten i Sea of Thieves

Rare har fortalt mer om gratisutvidelsene som kommer til sjørøverspillet.

Da Sea of Thieves kom ut for snart fire uker siden, fikk spillet omtrent den mottakelsen mange hadde forventet. Oppfatningen blant både spillere og kritikere var at det leverte gode opplevelser i vakre omgivelser, men manglet nok innhold til å holde på moroa.

Rare skal gi spillere mer å gjøre i Sea of Thieves.
Håvard Hofstad Ruud/Gamer.no

Rare har imidlertid alltid sagt at nytt innhold skulle introduseres i tiden etter lansering, og nå har utvikleren fortalt mer om hva Sea of Thieves-spillere har i vente.

Nye trusler, områder og skip

I den 14 minutter lange videoen øverst i artikkelen forteller sjefsprodusent Joe Neate og designsjef Mike Chapman om de videre planene for Sea of Thieves. I korte trekk vil teamet gi spillere mer å gjøre og nye områder å utforske gjennom en rekke graitsoppdateringer.

Den første av disse har fått navnet The Hungering Deep, og skal lanseres en gang i mai. Utvidelsen introduserer en ny datastyrt trussel som flere skip må samarbeide om å bekjempe. Rare frister også med nye mekanikker og nytt utstyr, samt begynnelsen på spillets ukentlige spesialutfordringer.

Ytterligere to utvidelser vil lanseres til sommeren, med blant annet en ny skipstype og et sted kalt Forsaken Shores. Spillere som våger seg ut til det nye området får bryne seg på ferske utfordringer og sanke unike belønninger.

Foruten de nevnte utvidelsene har Rare enda flere planer for fremtiden til Sea of Thieves. Utvikleren forsikrer også om at nytt innhold alltid vil være gratis, for å unngå å splitte opp spillerbasen.

Vår skribent var blant dem som savnet mer innhold i Sea of Thieves.
Les anmeldelsen her »

Siste fra forsiden