Se hvor langt Shadow of the Colossus har kommet siden PlayStation 2-dagene

Sony sammenligner originalspillet med nyversjonen i ny video.

Nyversjonen til Shadow of the Colossus ankommer PlayStation 4 tidlig på nyåret, nærmere bestemt den 7. februar. Med hjelp fra utvikler Bluepoint har Sony pusset opp eventyrspillet fra grunnen, og i helgen fikk vi se mer av hva den nye utgaven har å by på.

Se hvordan Shadow of the Colossus har utviklet seg med årene.
Sony/YouTube

I forbindelse med PlayStation Experience-messa slapp Sony en trailer som sammenligner PlayStation 4-utgaven med både originalen på PlayStation 2 og HD-utgivelsen for PlayStation 3. Videoen, som du kan se over, gir en kikk på spillets omgivelser og tre av de titulære kjempene man må beseire.

60 bilder i sekundet på PlayStation 4 Pro

Ved siden av sammenligningen avslørte Bluepoint også noen av spesialfunksjonene som blir tilgjengelige for de som spiller på PlayStation 4 Pro. Sonys kraftigste konsoll kan kjøre spillet i to forskjellige moduser, med fokus på enten grafikkvalitet eller bilderate.

Cinematic Mode gir den vakreste opplevelsen, med 4K-oppløsning og skarpere teksturer. De som foretrekker bedre flyt kan i stedet velge Performance Mode, som ifølge utviklerne skal levere 60 bilder i sekundet.

En enda lengre demonstrasjon av spillet, som du kan se under, viser hvordan Shadow of the Colossus oppfører seg i Cinematic Mode. Videoen består av 14 minutter med spilling fra omtrent midtveis i spillet, og inneholder blant annet en kamp mot en koloss.

Se 14 minutter fra nye Shadow of the Colossus. (Video: Sony)

Siste fra forsiden