Ny video viser oss enda mer av nye Shadow of the Colossus

Utviklerne forteller om arbeidet med nyversjonen.

På E3-messen i fjor kunngjorde Sony at det kritikerroste spillet Shadow of the Colossus skulle gjenoppstå på PlayStation 4, og siden den gang har vi fått litt innblikk i hva som venter. Nå kan fansen kose seg med enda en video, hvor vi både får se mer av spillet og møte utviklerne bak nyversjonen.

I videoen, som du kan se øverst i artikkelen, forteller utviklerne hvordan de har gått frem i arbeidet med den nye versjonen av spillet og hvordan de fokuserer på tilfredsstille både nye spillere og kjennere av klassikeren.

Sony

Gis ut for tredje gang

Klippet byr også på scener og området vi hittil ikke har sett i de tidligere trailerne. Som vi allerede har fått tydelige indikasjoner på er det ingen tvil om at den nye utgaven skiller seg drastisk fra originalversjonen på det estetiske planet.

Shadow of the Colossus ble først utgitt til PlayStation 2 i 2006, og i 2011 kom det en oppusset HD-versjon av spillet til PlayStation 3. Den nye PlayStation 4-utgaven vil altså være den tredje gangen spillet gis ut.

Spillet er et action-eventyrspill som går ut på å nedkjempe digre beist og regnes som et innflytelsesrikt spill som blant annet er kjent for sin minimalisme og kunstneriske kvaliteter, i likhet med Ico, som kommer fra samme utvikler.

Sony har tidligere uttalt at den nye versjonen av spillet er laget fra grunnen av til PlayStation 4. Spillet skal også by på mer enn bare grafiske oppdateringer, men utover dette er detaljene ennå noe vage når det gjelder hvilke endringer som kommer.

Den kommende nyversjonen skal lanseres til PlayStation 4 den 6. februar, så det er altså like rundt hjørnet.

Her kan du se hvor mye spillet har forandret seg siden originalversjonen »

Siste fra forsiden