Everwild

Se mer fra nydelige Everwild

Rares kommende eventyrspill har fått enda en trailer.

Mot slutten av fjoråret dro spillveteranene i Rare sløret av Everwild, et eventyrspill med hint av Studio Ghibli. Torsdag vartet utvikleren opp med nok en kikk på spillet, i form av en trailer du kan se over.

Everwild.
Microsoft

Den nye traileren – kalt Eternals – dykker enda dypere inn i Everwilds fargerike verden. Omgivelsene strekker seg fra åpne sletter, til massive fjelltopper og dypt inn i tett skog.

Stjernen i traileren må likevel sies å være skapningene som bor i denne verdenen. Gigantiske hvalrosshunder, små lamalignende vesener og digre salamandere får alle hver sin tur på skjermen, og det er klart at Rare spiller tungt på både mystikk og naturlig skjønnhet.

Everwild.
Microsoft

Akkurat hva dette spillet går ut på er det imidlertid vanskeligere å skjønne seg på. Trailerens fortellerstemme nevner noe om en verden i rytme, og noen utvalgte få som virkelig føler den rytmen. Menneskene i videoen bruker dyrene til å forme verden rundt seg, men de fungerer tilsynelatende også som helbredere – med hjelp fra en slags åndeskikkelse.

Når utvikleren planlegger å vise oss mer er uvisst, og Everwild har foreløpig ingen slippdato heller. Spillet skal etter planen slippes på både PC, Xbox Series X og Xbox Game Pass.

Et nytt Fable er på vei.
Se den første traileren for spillet »

Siste fra forsiden