E3 2021 - Everwild

Rare har visstnok skrotet alle Everwild-planene og begynt på nytt

Ifølge rykter skal det lekre spillet nå først slippes i 2024.

Xbox Game Studios

Microsoft viste en drøss med kommende spill under sitt E3-show, men Everwild var ikke å se. Det vakre spillet fra utvikler Rare glimret med sitt fravær, og ifølge en ny rapport kan det bli lenge til vi får se noe av det igjen.

Everwild var ikke på årets E3-show.
Xbox Game Studios

VGC melder nemlig at Rare har kastet ut alle planene for Everwild og begynt helt forfra igjen. Kilder som har snakket med nettstedet forteller at målet nå er å lansere spillet en gang i 2024.

Ny spillsjef

Den omfattende overhalingen kommer som resultat av at Everwilds opprinnelige sjef, Simon Woodroffe, forlot prosjektet i fjor. Overfor VGC bekrefter Rare at studioveteranen Gregg Mayles – kjent for Donkey Kong Country, Banjo-Kazooie og Sea of Thieves – nå har tatt over.

Slik så Everwild ut i fjor. Hva det blir til nå er uvisst. (Video: Xbox)

– Gregg Mayles ble med som kreativ leder og teamet har aldri vært sterkere. Siden vi viste frem vår Eternals-trailer (i fjor sommer, journ.anm) har vi gjort fremskritt på alle aspektene i Everwild. Teamet fortsetter å jobbe hardt for å realisere vår visjon og å bringe naturens magi i Everwild til live for spillere over hele verden, sa produsent Louise O'Connor i en uttalelse.

Akkurat hva den nevnte visjonen er forblir imidlertid uklart. Per i fjor var spillet etter sigende et tredjepersons eventyrspill med gudeelementer, men som VGC erfarer støtte utviklingen på trøbbel ettersom Rare-ledelsen ikke ville ha noen form for kamper i spillet.

Hva Everwild blir til under Mayles' ledelse gjenstår å se, og trolig må fans altså vente noen år før Rare er klar til å avsløre mer.

Her finner du alle nyhetene fra årets E3-show »

Siste fra forsiden