Halo Infinite

Se ni minutter fra Halo Infinite på Xbox Series X

Slik blir Master Chiefs nestegenerasjonsdebut.

Torsdag holdt Microsoft en ny Xbox Series X-presentasjon, og som lovet var Halo Infinite blant spillene vi fikk se. Det neste innslaget i sagaen om Master Chief ble presentert med en fersk gameplay-video, som du kan se øverst i artikkelen.

Master Chief-rustningen er ingen ting uten helten inni. (Video: Microsoft)

Basert på traileren kan fans forvente klassisk Halo-action, med kjente våpen å avfyre, fiender å bekjempe og kjøretøy å rase rundt i. Det blir riktignok også noen nyheter for fans å leke seg med, som Master Chiefs «grappling hook»

Det hele foregår i en romslig verden, der vi altså får stifte bekjentskap med Master Chief og pilotfiguren som ble introdusert under den opprinnelige avdukingen av Halo Infinite. Pakken serveres i 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet på Xbox Series X.

– Halo Infinite er det mest ambisiøse Halo-spillet noensinne, med omgivelser som er mange ganger større enn de to forrige Halo-spillene til sammen. Spillere kan utforske et digert landskap fylt med vidunderlig natur, mystikk og en historie som både ønsker nye fans velkommen til serien og fortsetter sagaen om Master Chief for våre ivrigste fans, forteller utvikler 343 Industries.

Halo Infinite skal lanseres samtidig med den kommende Xbox-konsollen senere i år, men noen dato for dette har vi ikke fått. Spillet blir også tilgjengelig for Xbox One og PC.

Gikk du glipp av torsdagens presentasjon?
Se opptak av Xbox Games Showcase her »

Siste fra forsiden