Se opptak av EAs E3-konferanse

Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 og et par andre godbiter ble vist frem.

Oppdatering: Konferansen er nå ferdig. Du kan se et opptak ovenfor.

Opprinnelig sak følger.

Klokken 22:00 søndag snikstarter Electronic Arts årets E3-messe med sitt eget show – EA Play. Da får vi se hva utgiverhuset har å by på av store og små spill i år. Konferansen kan du se i videovinduet øverst.

Vi kommer selvfølgelig til å lever artikler om alt som skjer på Gamer.no fortløpende, så følg med i vår E3-seksjon.

Listen av spill som selskapet mest sannsynlig skal vise frem er ganske lang. Vi er rimelig sikre på at FIFA 17, Titanfall 2, Battlefield 1 i hvert fall tropper opp på scenen.

Vi har også hørt at vi endelig skal få se Mass Effect: Andromeda i aksjon. Spillet ble såvidt annonsert under E3-messen i år, så nå er tiden inne for å demonstrere en gang for alle hva BioWare har pønsket på.

Den store hemmelige rosinen i pølsa er likevel Visceral Games' Star Wars-spill som vi har fått høre bruddstykker om i en god stund nå. Vi vet at Uncharted-forfatter Amy Hennig er med på å lage spillet, men utover at Frostbite 3 brukes som spillmotor vet vi ikke mye for sikkert. Med Star Wars Battlefront lansert allerede, er dette et ypperlig tidspunkt for EA å trekke frem det neste spillet i storlisensen de har sikret seg.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden