E3 2019 - PC Gaming Show presentasjon

Se opptak av PC Gaming Show E3 2019

Sendingen er nå avsluttet, men du kan se et opptak over.

Klokka 19:00 er det tid for PC-publikumet under E3. Slik det har vært de siste årene har PC-spill fått sin egen presentasjon, i regi av PC Gamer. Som vanlig er det StarCraft II-veteran Sean «day9» Plott som leder greia sammen med Frankie Ward, som har ledet flere spillrelaterte show de siste årene. Du kan se det hele i videovinduet over klokken 19:00.

I år forventer iv blant annet å se en god del av Paradox Interactive, slik som Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 og Age of Wonders: Planetfall, samt kommende spill som Borderlands 3 og Evil Genius 2.

Fra før av vet vi at norske Funcom stiller opp med noe. Hva det er får vi se i løpet av kvelden. Vi har også hørt snakk om at et annet norsk spillselskap skal dukke opp under sendingen, så det kan virke som om det blir litt patriotisme å hente her.

Ellers har presentasjonen en god liste med deltakere: Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic, og Tripwire Interactive er noen av de som nevnes.

Utover det vet vi ikke helt hva vi har i vente PC Gaming Show bruker å være ganske så rett-frem, men vi krysser fingrene for at de har greid å sikre seg noe snadder rundt Baldur's Gate III, eller noe annet overraskende.

LES OGSÅ: Få med deg alt fra E3 i vår seksjon »

Siste fra forsiden