Se Spider-Mans rollegalleri i fri utfoldelse

Ny trailer gir oss et langt større innblikk i spillets historie.

Det er ikke manko på klipp og trailere fra det kommende Spider-Man-spillet som snart er på vei til PlayStation 4, men spillets historie har vi fortsatt til gode å bli riktig kloke på. Vi har lenge visst at det er kaos og kjeltringstreker på gang i New York City, men detaljene har stort sett forblitt ukjente.

Spillets nyeste trailer, som debuterte på årets San Diego Comic-Con, bøter i stor grad på dette ved å gi oss et godt innblikk i maktspillet som ser ut til å foregå i New York City.

Her får vi blant annet se Norman Osborn i aksjon for første gang, før det i tillegg blir avslørt at Silver Sable, en årelang medhjelper og antihelt i Spider-Man-universet, også dukker opp, denne gangen som en mulig fiende.

Miles Morales og Mary Jane er blant Spider-Mans medhjelpere i hans neste spilleventyr.
Skjermbilde fra YouTube

Kjente figurer

Ellers får vi se nærmere på Spider-Mans medhjelpere, Miles Morales og Mary Jane – sistnevnte har tidligere blitt bekreftet som en spillbar karakter, og her får vi se litt mer hva hennes del av handlingen går ut på.

Videre blir det viet mer tid til et utvalg av de største skurkene som allerede har blitt vist fram i tidligere trailere, med blant annet Mr. Negative, Electro, Vulture og Rhino i sentrale roller.

Alle disse ble vist fram så sent som under årets E3.

Der var også vi til stede, og da fikk vi en skikkelig smakebit på det kommende superheltspillet:

– Spider-Man anno 2018 ser ut til å ha alt det trenger for å lykkes som et spennende og engasjerende superheltspill: et massivt rollegalleri, flott grafikk, et kult kampsystem og, ikke minst, et fantastisk traverseringssystem som lar deg svinge, løpe og hoppe rundt i spillets åpne verden med enorm flyt og smidighet, skrev undertegnede den gang.

Spider-Man lanseres den 7. september og kommer eksklusivt til PlayStation 4.

Siste fra forsiden