Se traileren til den nye Tomb Raider-filmen

Vi får et to minutter langt glimt av den kommende filmen.

Vi har fått vårt første glimt av den kommende Tomb Raider-filmen nå, i form av en 2 minutter lang trailer som du kan se over.

Filmen regisseres av norske Roar Uthaug, mest kjent som regissøren bak katastrofefilmen Bølgen som fikk god mottagelse både i Norge og i utlandet. Hva han klarer å gjøre med materialet får vi se på premieredato 18. mars 2018.

Det er svenske Alica Vikander som portretterer den kjente spillheltinnen. Skuespillerinnen ligger kanskje ferskest i filmpublikumets minne som Ava i Ex Machina og Gerda Wegener i The Danish Girl – begge fra 2015. Sistnenvte filmrolle resulterte i en Oscar-statuett for «Best Supporting Actress».

Den kommende Tomb Raider-filmen skal ta for seg en yngre og mer uerfaren Lara Croft, mer i tråd med hvordan hun ble fremstilt i nytolkningspillet Tomb Raider fra 2013.

Dette blir tredje gang Tomb Raider tar steget fra spill til film. I 2001 og 2003 spilte Angelina Jolie den britiske eventyrersken i filmene Tomb Raider og Tomb Raider: The Cradle of Life, men det nye prosjektet er helt løsrevet fra disse filmene.

Les også: Hva er greia med spill på det store lerretet? »

Siste fra forsiden