Sea of Solitude

Sea of Solitude lar deg utforske din egen ensomhet

Det nye EA Originals-spillet har fått dato og trailer.

EA

På E3-messen i fjor avduket EA et nytt spill som ligger litt på siden av det konvensjonelle, kalt Sea of Solitude, som tar sikte på å utforske spillerens følelser. Nå har spillet fått lanseringsdato og ny trailer.

EA opplyser på Twitter at spillet lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC 5. juli. Den nye traileren ser du under.

Sea of Solitude beskrives som en personlig reise gjennom en ung kvinnes ensomhet. Spillet går ut på å reise med seilbåt i en verden fylt av alskens monstre og kreasjoner, som stadig er i forandring.

Gåteløsning og utforskning

Underveis skal man løse gåter, utforske oversvømte byer, og nøste opp historiene til figurene man møter. Ifølge utvikleren er det lettere abstrakte hovedmålet i spillet å «oppdage hva det innebærer å være menneske».

Spillet ser med andre ord til å ha et poetisk og symbolsk tilsnitt, litt i samme gate som det kjente indiespillet Journey.

Sea of Solitude utvikles av det uavhengige, tyske studioet Jo-Mei Games og utgis gjennom EA Originals, partnerprogrammet som EA lanserte i 2016 for å fremme unike, innovative og minneverdige spillprosjekter.

Utviklere som er med på programmet skal få støtte fra utgiveren, gjennom midler til utvikling, markedsføring og utgivelse. I tillegg hevdet EA at overskuddet skal gå rett i lomma på utviklerne selv.

Les også: Draugen er som en liten historisk reise tilbake til 20-tallets Norge »

Siste fra forsiden