Sea of Thieves - Anniversary Update

Sea of Thieves feirer ettårsdag med stor gratisoppdatering

Rare lover blant annet spiller-mot-spiller-modus, nye oppdrag og fisking.

20. mars fylte Sea of Thieves ett år, og i den anledning har Microsoft og Rare invitert alle som eier spillet på bursdagsfeiring. 30. april braker festen løs, og spillere loves nyheter i form av spiller-mot-spiller-kamper, nye oppdrag og en drøss med ekstrainnhold.

Gratulerer med dagen

I The Arena konkurrerer spillere om å være de flinkeste sjørøverne. (Video: Microsoft)

Med det utvikleren kaller Anniversary Update – jubileumsoppdatering på godt norsk – ønsker teamet å takke alle som har støttet Sea of Thieves frem til nå. På sine nettsider bekrefter Rare derfor at oppdateringen blir gratis for alle, og vi får også en smakebit på hva spillere har i vente.

Først ut er den tidligere annonserte spiller-mot-spiller-modusen The Arena. Den lagbaserte modusen plasserer spillere i et område som er adskilt fra resten av Sea of Thieves-verdenen, der målet er å tjene flest poeng ved å utføre en haug med sjørøveraktiviteter innenfor en gitt tidsfrist.

Videre kommer Tall Tales - Shores of Gold, en serie med historiebaserte oppdrag som ifølge Rare skal la fans spille Sea of Thieves på helt nye måter. Shores of Gold er den første av flere kommende innslag i Tall Tales-serien, forteller utvikleren.

Anniversary Update introduserer også The Hunter's Call, en helt ny fraksjon som gir spillere oppdrag og utfordringer å bryne seg på. I traileren for oppdateringen – som du kan se over – hintes det ellers om nye elementer som fisking og muligheten til å bruke harpunkanoner i sjøslag.

Flere detaljer om oppdateringen vil avsløres i ukene som kommer, forteller Rare.

Sea of Thieves har endret seg voldsomt siden spillets lansering.
I fjor snakket vi med Rare om spillets trøblete begynnelse »

Siste fra forsiden