Sea of Thieves kan få en åpen beta før neste måneds lansering

Graving i spillets filer antyder at en ny testrunde på bøljan blå er på vei.

Rare

Den lukkede betaen for sjørøverspillet Sea of Thieves senket seilene for snart to uker siden, etter syv dager med testing. Ifølge Microsoft brukte over 332 000 spillere mer enn to millioner timer på havet i løpet av betaperioden, og snart kan det se ut som enda flere spillere skal få sjansen til å se hva alt oppstyret dreier seg om.

Se mer av hva som venter i Sea of Thieves' fullversjon. (Video: Rare)

En Reddit-bruker ved navn «vJoeyz» har nemlig gravd dypt i filene fra spillets nyeste oppdatering, og mener han har funnet bevis på at en ny betatest er på vei. I tillegg antyder filene visstnok at den neste runden med testing vil inkludere Order of Souls, en av tre fraksjoner i spillet man kan alliere seg med og utføre oppdrag for.

Ifølge vJoeyz skal det være snakk om en helt åpen betatest, og dersom han har rett vil alle som har lyst få muligheten til å heve anker og kaste loss en gang før Sea of Thieves lanseres 20. mars i år.

Mange spørsmålstegn

I Sea of Thieves får spillere begi seg ut på bøljan blå, og leve piratlivet enten alene eller sammen med opptil tre venner. Ute på havet kan man dra på oppdagelsesferd, utforske øde øyer på jakt etter begravde skatter eller ta opp kampen mot andre skuter.

Vi gav oss i kast med flerspilleropplevelsen under den lukkede betaen i januar, og selv om vår skribent hadde det moro var han litt skeptisk til spillets varighet:

– Det er en fryd å seile på det praktfulle havet utvikler Rare har animert, og veldig morsomt å ferdes med venner. Det blir spennende å se hvordan Sea of Thieves ender opp med å bli, men for at det virkelig skal være et spill som ikke gir slipp etter bare noen timer, trenger det å tilby mye mer enn det jeg har vært med på så langt, skrev Andreas Bjørnbekk.

Sea of Thieves kommer til Windows 10 og Xbox One.

Ubisoft snekrer også på et sjørøverspill.
Vi fikk prøve Skull and Bones i fjor, og storkoste oss »

Siste fra forsiden