Sea of Thieves – Ashen Winds

Sea of Thieves' nyeste utvidelse byr på sjefskamper og flammekastere

Ashen Winds-oppdateringen er gratis og ute nå.

Siden spillets lansering i 2016, har Sea of Thieves jevnt og trutt blitt oppdatert med nytt og spennende innhold. Sist ut i rekken av oppdateringer er Ashen Winds, en utvidelse som tilfører sjefsfiender og flammekastere.

Fyrige typer.
Rare

De fire nye sjefsfiendene er alle en del av en gjeng med dødelige skjelettkapteiner som har blitt ekstra stygge og farlige etter å ha lovet seg til den mystiske Captain Flameheart. De fire – Captain Grimm, Red Ruth, Old Horatio and Warden Chi – dukker sporadisk opp på de mange øyene rundt omkring i spillet og er garantert å skape ubehag for alle som nærmer seg.

Man kan risikere å snuble over de helt uten forvarsel, mens de mest vågale sjøfarerne i spillet kan se etter askedekt tåke for å spore opp eklingene.

Som belønning for strevet etterlater sjefsfiendene en rekke skatter og gjenstander man kan selge til riktig kjøper. I tillegg kan man også bruke de fire sjefsfiendenes beseirede hodeskaller til å sprute ild på kommando. Litt som en flammekaster, altså, og det er jo ganske kult.

LES OGSÅ: Dette er spillene man får med Xbox Live Gold i august »

Siste fra forsiden