Sea of Thieves – Ashen Winds

Sea of Thieves' nyeste utvidelse byr på sjefskamper og flammekastere

Ashen Winds-oppdateringen er gratis og ute nå.

Siden spillets lansering i 2016, har Sea of Thieves jevnt og trutt blitt oppdatert med nytt og spennende innhold. Sist ut i rekken av oppdateringer er Ashen Winds, en utvidelse som tilfører sjefsfiender og flammekastere. 

Fyrige typer. Foto: Rare

De fire nye sjefsfiendene er alle en del av en gjeng med dødelige skjelettkapteiner som har blitt ekstra stygge og farlige etter å ha lovet seg til den mystiske Captain Flameheart. De fire – Captain Grimm, Red Ruth, Old Horatio and Warden Chi – dukker sporadisk opp på de mange øyene rundt omkring i spillet og er garantert å skape ubehag for alle som nærmer seg.

Man kan risikere å snuble over de helt uten forvarsel, mens de mest vågale sjøfarerne i spillet kan se etter askedekt tåke for å spore opp eklingene.

Som belønning for strevet etterlater sjefsfiendene en rekke skatter og gjenstander man kan selge til riktig kjøper. I tillegg kan man også bruke de fire sjefsfiendenes beseirede hodeskaller til å sprute ild på kommando. Litt som en flammekaster, altså, og det er jo ganske kult.

LES OGSÅ: Dette er spillene man får med Xbox Live Gold i august »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen