Sea of Thieves-spillere får ikke ta turen til Forsaken Shores riktig enda

Sjørøverspillets neste utvidelse er utsatt.

Den neste utvidelsen til Sea of Thieves – kalt Forsaken Shores – kommer litt senere enn planlagt. I stedet for å lanseres onsdag 19. september, kommer ekspansjonen nå 27. september, melder Rare på sine nettsider.

Sea of Thieves: Forsaken Shores har litt rusk i maskineriet.
Rare

Ifølge spillsjef Joe Neate har utviklerteamet oppdaget en minnelekkasje, som har vist seg å være vanskelig å løse. For å fikse feilen og ha nok tid til å teste at alt fungerer, ble det derfor nødvendig med en utsettelse.

– Jeg vet at dette vil komme som en skuffelse, men jeg er sikker på at dette er den riktige avgjørelsen. Vi har som mål å gi alle en solid Forsaken Shores-opplevelse ved lansering, og dette lar oss oppnå nettopp det, skriver Neate i en oppdatering på spillets nettsider.

Nytt og vanskeligere område

Forsaken Shores introduserer et helt nytt område til Sea of Thieves, som ifølge Rare er ulikt noe spillere har fått utforske før. Med det fryktinngytende navnet Devil's Roar, lover området større utfordringer for spillere å bryne seg på, inkludert sterkere fiender og aktive vulkaner.

– Vi vil at spillere skal tenke seg nøye om før de setter seil mot Devil's Roar. Det finnes ikke mange ressurser i det området, og det er mye vanskeligere å navigere, men belønningene man kan få er desto større, fortalte Forsaken Shores-sjef Shelley Preston i et intervju med Gamer.no i sommer.

Som alle utvidelsene til Sea of Thieves er Forsaken Shores gratis for alle som eier spillet. Du kan se en teaser-trailer for utvidelsen i videovinduet øverst i artikkelen.

Ubisoft jobber med en konkurrent til Sea of Thieves.
Vi tok en kikk på Skull and Bones i fjor »

Siste fra forsiden