Sega kunngjør Virtua Tennis 3

Det tredje spillet i Virtua Tennis-serien kommer til Xbox 360 og PS3, og Sega lover blant annet "fotorealistisk" grafikk.

Sega har fortalt at de vil lade opp til E3 ved å komme med en ny kunngjøring hver dag i den kommende perioden, og den første i rekken er beskjeden om at de jobber med Virtua Tennis 3 for PS3 og Xbox 360, som skal lanseres til våren neste år. I følge pressemeldingen deres får spillerne nå mulighet til å oppleve en grad av realisme som ikke tidligere har vært mulig på et hjemmekonsollsystem.

Videre forteller Sega at Virtua Tennis 3 kommer med "fotorealistisk" grafikk og avanserte spilleranimasjoner som matcher kroppsspråket og oppførselen til de individuelle profesjonelle spillerne. Her får vi også detaljerte ansiktsuttrykk, og i følge Matt Woodley fra Sega, representerer grafikken alene god nok grunn til å kjøpe spillet.

Utenom grafikken loves vi den til nå beste tennissimulasjonen (på alle slags overflater), nye stjerner og forbedret kunstig intelligens. I spillets karrieremodus må skape din egen spiller (ved hjelp av et nytt og forbedret verktøy) og reise verden rundt for å kjempe mot sportens største stjerner. Ellers får vi leke med en haug av minispill, inkludert de mest populære fra tidligere Virtua Tennis-spill.

Siste fra forsiden