Humankind - dato

Segas strategisatsing skal nå lanseres i april

Etter en utsettelse har Humankind fått nytt lanseringsvindu.

Sega

Segas nye satsing innen strategisjangeren, et Civilization-lignende spill kalt Humankind, har fått nytt lanseringsvindu. Spillet skulle opprinnelig slippes i år, men etter en utsettelse i sommer er datoen nå satt til en gang i april 2021.

Sega har kunngjort et nytt lanseringsvindu for strategispillet Humankind. (Video: Sega)

Nyheten kommer fra Sega selv, som i en kort trailer forteller at Humankind har åpnet for forhåndsbestilling. Spillet er tilgjengelig for PC via Steam og Epic Games Store, samt for Stadia.

Googles strømmeplattform introduserte nylig en demo for Humankind, som Stadia-kan hive seg over nå. Utvikler Amplitude Studios – som er kjent for Endless Legend – har også kjørt testperioder for PC-spillere, men hvorvidt det blir noen flere av disse før spillets endelige lansering er ikke klart.

Skap din egen verdenshistorie

Humankind ble opprinnelig avduket i fjor sommer. Spillet ble introdusert som en utfordrer til veletablerte strategiserier som Civilization, og det er tydelig at Amplitude har hentet inspirasjon fra spillene det håper å ta opp kampen med.

I spillet konstruerer man sitt eget folkeslag ved så sy sammen deler av over 60 ulike kulturer. Hvert element man inkluderer vil påvirke spillets gang, mens man navigerer historiske hendelser og går til krig eller forhandler frem fred basert på hva som tjener din sivilisasjon best.

Warcraft- og StarCraft-utviklere starter nytt spillstudio.
Skal fokusere på strategispill »

Siste fra forsiden