Good Game-ligaen: Rocket League - høsten 2023

Senja tok overraskende seier i Rocket League-finalen

Senja Esports slo AW3 i Rocket League-finalen.
Patrick Hanson, Good Game AS

Etter en spennende sluttspillrunde på SpillExpo fredag, ble det Senja Esports som ble stående igjen som seriemester i Rocket League i Good Game-ligaen.

Dermed er den imponerende seiersrekka til AW3 knust, etter fem mesterskapstitler på rad de siste sesongene.

Disse spilte for Senja Esports

no Sondre «Enlid» Enlid
no Kristoffer «Haven» Håven
is Emil «Tempo» Valdimarsson

Før sluttspillet var det flere som spådde at disse to lagene kom til å stå igjen i finaleoppgjøret, men mer usikkert hvem som kom til å ta mesterskapstittelen. Sist de to møttes endte kampen i en «reverse sweep» for AW3, men denne gangen greide Senja Esports å sikre at det ikke skjedde igjen.

Se opptak av dagens kamper på Gamer.nos Twitch-kanal »

Maktdemonstrasjon fra Senja

I første kamp var det Senja Esports som fikk vise frem ferdighetene sine. Etter et fantastisk innledende mål fra Kristoffer «Haven» Håven, sikret laget seg kampen med en 2-0-seier.

Fra da greide Senja å karre til seg flere seiere på rad, etter to jevne kamper som gikk til overtid. AW3 måtte dermed klare å sikre seg den fjerde kampen for å ha noen sjans – men det greide de ikke.

Fjerde kamp ble også avgjort på overtid, og det ferske laget fra nord greide også her å karre inn det avgjørende målet. Dermed ble det 4-0 til Senja Esports, etter en sterk maktdemonstrasjon.

Sondre «Enlid» Enlid og resten av Senja Esports hadde god grunn til å juble.
Patrick Hanson, Good Game AS

En tydelig glad Sondre «Enlid» Enlid skrøt av lagkameratene sine etter pokalløftet.

Disse spilte for AW3

no Jørgen «Inferno» Klaastad
no Sebastian «Seeb.» Ferrada Falch
dk Joakim «creamyy» Scheelhardt

– Det er utrolig stort, utrolig artig. Det er 3 år siden jeg vant sist og da var det under covid. Det har stått høyt oppe å skulle få løfte pokalen, og er nesten litt rørende, forteller Enlid i intervjuet etter sendingen.

Kampene i opptakten til finaleoppgjøret bydde også på litt dramatikk. I oppgjøret mellom Senja Esports og Rotaryon gikk det helt til kamp 7, etter en imponerende innhenting av Senja. På et tidspunkt lå laget under 1 - 3, før de snudde det hele og kapret seg en finaleplass.

Den andre semifinalen ble heller ingen overkjøring. Likevel greide AW3 å trekke det lengste strået med litt margin, med en seier på 4-2 over Nidaros.

Les mer om Good Game-ligaen på deres nettsider »

Siste fra forsiden