TrackMania 2 kunngjort

Ser svært pent ut

Det populære bilspillet får en oppfølger neste år.

TrackMania er en serie arkadebilspill utviklet av franske Nadeo. Serien kombinerer ville stunts med muligheten til å sette sammen dine egne baner å kjøre på. Serien er hovedsakelig til PC, men har også funnet veien til Nintendos konsoller.

Kunnjøringen på fransk.

Nå er en oppfølger kunngjort på Paris Games Festival. Representanter for Nadeo viste et svært lekkert klipp fra spillet, og offentligjorde den første informasjonen. Foreløpig er det litt uklart nøyaktig hva som har blitt kunngjort, men Eurogamer og Kotaku melder om noen detaljer.

Spillet skal ha tre ulike miljøer, og det første av disse er landlige «Valley», som ble vist i filmklippet. De to andre har ikke blitt offentliggjort enda. Det populære redigeringsverktøyet er selvsagt tilbake, og denne gangen kan brukerne visstnok lage gjenstander helt fra bunnen av.

Det blir fire spillmoduser, og alle sammen skal kunne spilles med delt skjerm. De fire er cup, mesterskap, lag og samarbeid.

TrackMania 2 er visstnok eksklusivt til PC, og skal lanseres mot slutten av 2010. Hvis du syns det blir for lenge å vente kan du teste TrackMania Nations Forever gratis, eller kjøpe TrackMania United Forever. Du kan også ta en kikk på noen bilder fra kunngjøringen på TrackMania-forumet.

Siste fra forsiden