Serious Sam på nye jaktmarker

Hittil er det bare PC og Xbox-eiere som har fått være med Serious Sam på blodige eventyr. Nå kommer han også til PS2, GameCube og Game Boy Advance.

Take-Two Interactive har kunngjort at det jobbes med to nye Serious Sam-titler. Den første av disse er Serious Sam: The Next Encounter, som skal komme til PS2 og GameCube. Den andre er Serious Sam Advance, som kommer til GBA. Begge spillene er under utvikling hos britiske Climax.

Serious Sam-spillene er heftige førstepersons skytespill med enorme mengder aggressive fiender på skjermen samtidig. Disse spillene vektlegger raske reflekser fremfor taktikk og sniking, noe de har fått mye skryt for. Spillene følger den seriøse Sam i hans kamp for å redde jordkloden fra ondsinnede romvesener som kaller seg Mental.

Serious Sam: The Next Encounter inneholder 40 brett og foregår over tre tidsperioder; det gamle Roma, det føydale Kina og Atlantis. Spillet inneholder nye våpen og, for første gang i serien, kjøretøy. Disse er en jeep med rakettkaster, en ubåt og en gigantisk skurtresker. I tillegg vil spillet komme med gode muligheter for flerspiller. På GameCube vil det være mulighet for at opp til fire spillere kan spille i "delt skjerm"-modus, og PS2-versjonen vil støtte mulighet for opp til åtte spillere online.

Serious Sam GBA foregår i eldgamle Egypt og Roma. Spillet inneholder nye fiender, "sjefer" og mulighet for at opp til fire spillere kan spille mot hverandre ved hjelp av linkekabel. Begge titlene skal etter planen komme ut til våren.

Siste fra forsiden