Sexy wrestling fra Konami

Konami har kunngjort at de arbeider med verdens første wrestlingspill med kun kvinnelige utøvere. Spillet heter WWX Rumble Rose Wrestling, og kommer til PS2.

Rumble Rose lar deg velge mellom flere lekre wrestlingutøvere, og de to viktigste ser ut til å være laglederne Dixie Clemets og Reiko Hinomoto. Personligheten til karakteren din forandres etter om du velger å bruke skitne triks eller følge regelboka. Jo mer populær du blir, jo flere muligheter åpner det seg for deg. Du får flere knep og egenskaper, samtidig som du får muligheten til å kle karakteren din i spennende nye drakter.

Spillet utvikles sammen med Yuke's Entertainment, som står bak WWE Smackdown-serien. Vi omtalte nylig det foreløpig siste spillet i serien, og konklusjonen var at Yuke's ikke helt har fått det til å klaffe enda. Vi håper naturligvis at samarbeidet mellom dem og Konami kommer til å lede til en vesentlig bedre gameplayopplevelse enn de klarte å levere i WWE Smackdown! Here Comes the Pain.

Sjefen for Yuke's, Yuke Taniguchi, var i alle fall svært positiv. I følge han kunne de knapt vente med å komme i gang med utviklingen. Vi antar i alle fall at grafikerne hos Yuke's ble fornøyde da de hørte hva de skulle jobbe med. WWX Rumble Rose Wrestling er ventet i butikkene mot slutten av sommeren.

Siste fra forsiden