Shadow Complex også en hit blant folket

Setter salgsrekord på XBLA.

Vår anmelder elsket Shadow Complex. Denne lekre hybriden av plattformspill, skytespill og utforskning overrasket mange da den ble lansert uten brask og bram for et par uker siden. Shadow Complex er et spill som er sterkt inspirert av både Super Metroid og Castlevania-spillene, hvor førstnevnte har blitt kåret til tidenes beste spill ved flere anledninger.

Spillet imponerte oss alle med lekker grafikk og herlige retro-aktige spillmekanikker vi alle husker fra 2D-actionspillene fra de gode gamle dagene. Spillet foregår i sideskrollende 2D, men utvikleren har i stor grad klart å implementere grafikk som gir oss illusjonen av tre dimensjoner.

Shadow Complex ble svært godt mottatt blant spillpresse verden over, og nå tyder tall på at retroaction er noe Xbox 360-eierne selv også setter pris på &nash; Shadow Complex har nemlig knust alle salgrekorder i sin første uke. Over 200 000 mennesker har allerede gått til innkjøp av spillet, dette til tross for den noe stive prisen på 1200 Microsoft-poeng. Kanskje er dette starten på en sjanger-reinkarnasjon av 2D-skyteren?

(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden