Silent Hill er tilbake

Gjør deg klar for nye grøss.

Konami har nå kunngjort at det åttende Silent Hill-spillet er underveis og vil lanseres til PS3 og Xbox 360 en gang i løpet av 2011.

Spillet, som foreløpig bærer den enkle arbeidstittelen Silent Hill 8, skal være tro mot det opprinnelige Silent Hill-konseptet, men samtidig tilføre en del nye elementer. Det er fremdeles snakk om et tredjepersons-grøsserspill, men blant annet med en ny og "tankevekkende" historie, ifølge Konami.

Du spiller som Murphy Pendleton, en fange som plutselig ender opp alene på Silent Hill etter at fangetransporten-bilen kjører av veien. Deretter skal du selvsagt nedkjempe fryktinngytende monstre, løse vriene puslespill etc., bevæpnet kun med hverdagslige objekter du måtte finne rundt omkring.

Det er litt uklart nøyaktig hvilke nye elementer Konami innfører denne gangen, men spillerne loves i alle fall en dyp, psykologisk skrekkopplevelse i tillegg til en rekke sideoppdrag som visstnok vil variere etter hvordan du spiller.

Ifølge Konami skal Silent Hill 8 appellere til fans av de tidligere, klassiske Silent Hill-spillene, så om du tilhører denne gruppen er det kanskje verdt å holde utkikk. Sjekk for øvrig ut teaser-trailer fra E3 under.

Les også:Sniktitt: Rock Band 3
Les også:Sony får eksklusivt Assassins Creed-innhold
Les også:Move får dato og pris

Siste fra forsiden