Siren får europeisk Blu-ray-utgivelse

Nettskrekk i butikkutgave

Grøsserspillet Siren: Blood Curse kommer i butikkutgave med bonusmateriale.

Det episodebaserte skrekkspillet Siren: Blood Curse har foreløpig kun blitt solgt i Europa gjennom Playstation Network. Playstation 3-eiere uten netttilgang kan nå glede seg til en butikklansering av spillet en gang til høsten.

Bella er skeptisk til den nye vikarlæreren.

Ifølge Eurogamer vil Blu-ray utgivelsen inkludere alle tolv episodene og kommer også med bonusmateriale, men nøyaktig hva det består av er foreløpig uklart. Det er heller ikke annonsert om spillet skal selges til full butikkpris eller om prisen vil ligge nærmere nettutgaven.

Siren: Blood Curse er en oppfølger til skrekkspillene Forbidden Siren og Forbidden Siren 2 på Playstation 2. Vi følger et amerikanske TV-team som har dratt til en liten, japansk landsby for å lage dokumentar om menneskeofringen som skal ha foregått der. Det tar imidlertid ikke lang tid før ting går veldig galt og amerikanerne må stri med de zombie-lignende Shibito.

Spillet lar deg oppleve handlingen fra flere forskjellige synspunkter og du må både snike og slåss for å overleve. Til å hjelpe deg har du den overnaturlige evnene til å se ting gjennom andres øyne, en egenskap som kommer godt med i ditt forsøk på å avdekke den lille byens hemmeligheter.

Siste fra forsiden